Menu

Pomôžme uhradiť Viktórii, mamine dvojičiek, tabletkovú chemoliečbu či ďalšie vitamíny

Trvanie výzvy: 17. júla 2024 - 31. decembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

úhrada časti tabletkovej formy chemoliečby, a vitamíny

Príbeh

Pomôžme uhradiť Viktórii, mamine dvojičiek, tabletkovú chemoliečbu či ďalšie vitamíny

Viktoria je mamina 12-ročných dvojičiek. Vo februári tohto roku jej zistili rakovinu. Vyskúšala už viacero foriem chemoterapie, no nezabrali. Aktuálne berie tabletkovú formu, a časť z nej si musí doplácať. Okrem toho by jej prospeli aj vitamíny na posilnenie imunity. Pomôžme Viktórii s úhradou liečby.

Volám sa Viki. V januári 2021 pri prechádzke s dvojičkami som sa otočila do strán a preliala sa mi voda v bruchu. Už som vedela že je zle, išla som na ultrazvuk, kde sa ukázal tumor. 7.2. som sa dostala do nemocnice, kde mi robili rôzne vyšetrenia, potvrdili mi onkologické ochorenie, Zhubný nádor spojivového a mäkkého tkaniva brucha/Desmoplastic small round cell tumor. V polovici februára som sa dostala do Národného onkologického ústavu, kde ma hneď na druhý deň operovali. Vybrali najväčší tumor a všetko, čo bolo napadnuté. Nasadili mi plnú dávku chemoterapie, ktorú som, ale nezniesla dobre, tak mi dávku znížili na tretinu. Odvtedy už mám za sebou 4 línie chemoterapie, ktoré po čase prestali účinkovať. Teraz som na 5 línii, ktorá mi tiež nezabrala. 

Ešte je tabletková forma s účinnou látkou Pazopanib, mesačná dávka stojí 937,14€, dnes som si vybrala prvú dávku a doplácala som 138,84€ a s tou sumou potrebujem nakoniec len pomôcť, čo mi povedal lekár, potrebujem 3-4 dávky. Onko lekár papiere už poslal na Ministerstvo zdravotníctva, už poslal aj do poisťovne (Dôvera) a tá kým sa vyjadrí, či bude preplácať alebo zamietne preplácanie, čo sa môže stať, nakoľko moja diagnóza nie je v tabuľkách, a v tom prípade nerada prepláca, je pre mňa dlhý čas, kedy nemusím dostávať žiadnu liečbu a žiaľ momentálne jediná možnosť poprosiť o zbierku, aspoň kým sa poisťovňa nevyjadrí. Keďže túto poslednú chemoterapiu dlhodobo dostávať nemôžem, ako som už spomínala. Veľmi si želám byť tu ešte pre svoje 12 ročné dvojičky.

Za každý dar veľmi ďakujem.

Aktualizácie

Srdečné poďakovanie24. júl 2024

Veľmi pekne ďakujem všetkým darcom za ich dary, nesmierne si to vážim. Vzhľadom k tomu, že mi viacerí znami písali, že mi ešte chcú prispieť na doplnky stravy, vitaminy, poprosila som o navýšenie zbierky.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?