Menu

Rehabilitácie pre Ellinku, ktorá bola od narodenia v kritickom stave

Trvanie výzvy: 7. júna 2024 - 31. decembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Našim cieľom je vyzbierať peniažky pre našu dcéru na rehabilitačný pobyt Axis Piešťany, ktorý stojí 2800€ na 10 dní. Potrebovala by ich viac, ale my budeme vďační aj za ten jeden, aby nás nasmerovali správne a pokračovali sme ďalej.. ďakujeme

Autor výzvy

Príbeh

Rehabilitácie pre Ellinku, ktorá bola od narodenia v kritickom stave

Vanessa je mamkou veľkej bojovníčky, Ellinky, ktorá to od narodenia nemá ľahké. Hneď pri pôrode ju museli predýchavať a intubovať. Má 13 mesiacov a mnoho zdravotných problémov. Potrebuje čo najviac rehabilitovať. Pomôžme Elle absolvovať potrebné rehabilitačné pobyty v Axise, v ktorých má veľkú nádej postaviť sa na nohy.

Ahojte som maminka našej bojovníčky Ellinky, ktorá sa na svet vypýtala o 2,5 mesiaca skôr. Čo nám spôsobilo zdravotné problémy. Naša Ella išla na svet veľmi ťažko, museli ju predýchavať ambuvakom a následne hneď intubovať, čo jej pôsobilo veľmi ťažký štart do života. Máme 13 mesiacov aktuálne a trpí diagnózou kvadruhypertonický syndrom, axialna hypotonia, nystagmus, prematuria, strabizmus a pomaly sa blížime do slabšej formy DMO ale predsa, a preto sa chceme vyhnúť tomu, aby sme nosili túto vizitku aj my. Cvičíme vojtovku a navštevujeme rehabilitačný pobyt, ktorý nám hradí poisťovňa, ale žiaľ bez výsledkov. Robíme všetko, čo môžeme. Prvé dni jej nedávali šancu na prežitie, pretože bola v kritickom stave. Ale ona je naša bojovníčka, a preto pre ňu chceme to najlepšie, pretože detičky sú naše drahokamy a my si ich musíme strážiť.. 

Ella nedokáže plaziť, štvornožkovať, chodiť, sedieť .. a mnoho ďalších krokov, ktoré by už mala na svoj vek zvládnuť. Preto vás chceme v mene mojej rodiny poprosit o finančnú pomoc na rehabilitačný pobyt Axis v Piešťanoch, ktorý je jeden z najlepších na Slovensku a veríme, že Ellinke sa podarí absolvovať a postavia ju na nožičky a bude mať plnohodnotný život ako jej rovesníci. Za rok by potrebovala absolvovať minimálne 2-3 takéto pobyty. Ďakujeme.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?