Menu

Podpora dôchodcu a jeho mamičky v ťažkej životnej situácii

Trvanie výzvy: 21. mája 2024 - 21. mája 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Hlavne pomoc pre mamičku, ako mesačné úhrady za poskytované sociálne služby v špecializovanom zariadení pre mamičku, mesačné náklady na úhradu nákladov spojených s dennými a bežnými povinnosťami. Úhrada výdavkov za vodu, elektriku, plyn.

Autor výzvy

Príbeh

Podpora dôchodcu a jeho mamičky v ťažkej životnej situácii

Pán Viliam je invalidný dôchodca. Jeho mamička je umiestnená v špecializovanom zariadení. Avšak úhrada všetkých poplatkov či už za zariadenie alebo na základné potreby, je pre pána Viliama z príjmu, ktorý má, náročná. Pomôžme mu zabezpečiť starostlivosť jeho mamičke i sebe so základnými potrebami.

Invalidný dôchodca so ZŤP preukazom potrebuje pomôcť s úhradou nákladov, či už na doplácanie starostlivosti jeho mame v špecializovanom zariadení, ale aj so základnými výdavkami na živobytie.

Spolu s mojou mamou máme malú predajňu Papier-hračky. Mama si bohužiaľ v roku 2017 zlomila nohu a v roku 2019 náhle ochorela na Alzheimerovu chorobu, ktorá rýchlo postupuje.  Má diagnostikovanú rakovinu. Na predajni som zostal sám a kvôli rozšíreniu vírusu COVID-19 som stratil množstvo zákazníkov. Mamin stav sa neustále zhoršuje, tak musí byť umiestnená v špecializovanom zariadení. Tam musím mesačne doplácať na starostlivosť o ňu. Tieto poplatky sa tiež stále zvyšujú. Nemám nikoho, kto by mi pomohol v tejto ťažkej situácii a momentálne nie som schopný uhrádzať ani základné poplatky na živobytie. A po dlhých 44 rokoch som musel svoj obchodník zatvoriť. 


Prosím Vás o poskytnutie príspevku na pokrytie nákladov. Ďakujem, Viliam Vizváry.

Aktualizácie

Poďakovanie23. sep 2024

Dúfam, že aj naďalej budete stáť pri nás a spolu budeme schopní prejsť týmito náročnými časmi. Vaša podpora je pre nás nesmierne dôležitá a veľmi si ju vážime. Po dnes sa nám nepodarilo predajňu predať.

S úctou a vďakou

Viliam a Emília

Poďakovanie21. aug 2024

Dovoľte mi, aby som Vám z celého srdca poďakoval za Vašu štedrú finančnú pomoc. Vaša podpora prišla v čase, keď sme ju najviac potrebovali, a jej prínos pre mňa a moju maminku je nesmierne veľký.

Vďaka Vašej veľkorysosti som schopný zabepečiť mojej maminke potrebné sociálne služby, ktoré jej poskytujú starostlivosť a pohodlie, ktoré si zaslúži.

Okrem toho, Vaša podpora mi umožňuje pokryť aj moje existenčné výdaje, čo mi poskytuje istotu a stabilitu v týchto náročných časoch. Vaša pomoc je pre nás nielen finančnou oporou, ale aj zdrojom nádeje a povzbudenia.

S úctou a vďakou

Viliam a Milka

Ďakujeme ❤ 22. júl 2024

Chcel by som vám zo srdca poďakovať za peňažné dary, ktoré ste mne a mojej mamičke poslali. Veľmi si vážime vašu ohľaduplnosť. Neexistuje dostatok slov, ktoré by vyjadrili našu vďačnosť a toho, aké máme šťastie na dobrých a láskavých ľudí. Vaša štedrosť sa ničomu nevyrovná a sme spolu s mamičkou nesmierne vďační.
 
Ešte raz veľmi pekne ďakujeme a opatrujte sa.
S láskou a úctou
Viliam a Milka

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?