Menu

Pomôžme rodinke zabezpečiť základné potreby a zdravotnú starostlivosť pre maminu, ktorá má rakovinu

Trvanie výzvy: 13. mája 2024 - 30. apríla 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Moja diagnóza mi zmenila celý život. Som mladá matka, ktorá sa chce starať o svojho jediného syna. Budem šťastná za každú vašu pomoc, vopred vám ďakujem za každú podanú ruku. Vyzbierané financie využijem na liečbu a lieky, jedlo, na cestovne náklady za účelom podania chemoterapii a hlavne zabezpečenie ľudských potrieb.

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme rodinke zabezpečiť základné potreby a zdravotnú starostlivosť pre maminu, ktorá má rakovinu

Monika je onkologický pacient, má 35 rokov. Žije spolu s druhom, s ktorým sa starajú o syna Vojtecha, ktorý chodí do základnej školy. Ich nízky príjem im nevystačuje na potrebnú zdravotnú starostlivosť pre Moniku, či jej druha, ale ani na základné životné potreby. Pomôžme im žiť dôstojnejším životom.

Som matkou syna Vojtecha, ktorý navštevuje základnú školu, chodí do siedmej triedy. Matka ma opustila, keď som mala dva roky a otec bol mimo SR. Vychovali ma starí rodčiia po otcovej stranke, ktorí sú už žial nebohí.  Ja mám 35 rokov a prežívam to najhoršie čo sa mi mohlo stať a k tomu mi bola diagnostikovaná rakovina. Mala som operáciu po ženskej stránke a vtedy mi zistili, že mám rakovinu. Chodím na chemoterapiu a liečba nezaberá. Chcela by som byť už zdravá kvoli môjmu synovi. Žijem s druhom Vojtechom, o ktorého sa starám, tiež je chorý psychicky sa lieči. Obidvaja berieme lieky, na ktoré nám nestačia peniaze, na lieky a pokrytie životnych potrieb. Druh dáva necelých 90 eur za svoje lieky, ja približne dávam 150 eur a navyše chodím ešte na chemoterapie a všetko si hradím sama, cestovne naklady a všetko suvisiace s liečbou. Bývam s druhom Vojtechom u jeho rodičov, ktorí sa starajú o chorú vnučku, má 10 rokov a má dg. DMO. Spolu žijeme v troj izbovom byte.

Aktualizácie

Poďakovanie a prosba o pomoc3. okt 2024

Milí darcovia,

veľmi pekne Vám ďakujem za pomoc, s ktorou mi pomáhate. V našej situácii žiaľ stále potrebujeme pomocnú ruku. Budem vďačná za akúkoľvek pomoc. Veľmi pekne ďakujem všetkým, čo mi pomáhate. 

Poďakovanie a prosba o pomoc11. sep 2024

Dobrý deň milí darcovia,

veľmi pekne ďakujem všetkým darcom, že nám pomáhate. Som vďačná, že stále existujú takí dobrí ľudia. Zároveň by som chcela poprosiť, vzhľadom, na to, že sme stále v zlej situácii, o pomoc. Veľmi pekne ďakujem.

Poďakovanie a prosba o pomoc24. júl 2024

Veľmi pekne ďakujem za pomoc. Som rada, že ešte existujú tak dobrí ľudia. Zároveň prosím o finančnú podporu, ktorú potrebujem na liečbu. Veľmi pekne Vám ďakujem za všetko, nech Vám Boh pomáha.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?