Menu

Pomoc pre slobodnú mamičku s chorým synčekom na výdavky na životné potreby a zdravotné problémy

Trvanie výzvy: 28. februára 2024 - 31. decembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Financie budú použité na nákup potravín, hygienu, oblečenie, lieky, na náklady spojené s cestovaním na vyšetrenia...

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre slobodnú mamičku s chorým synčekom na výdavky na životné potreby a zdravotné problémy

Slobodná mamička sa sama stará o syna, ktorý trpí viacerými zdravotnými problémami. Výdavky pre domácnosť, základné potreby či výdavky spojené so synovými diagnózami je pre ňu náročné uhradiť. Pomôžme mamine a jej synovi s potrebnými nevyhnutnými potrebami pre život.

Milí darcovia, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc v našej neľahkej životnej situácii. Sama sa starám o chorého syna s viacerými diagnózami. Začalo sa to v roku 2020 počas trvania pandémie. 

Operácia za operáciou a k tomu sa synovi pridružili ďalšie choroby. Dúfala som, že po náročných operáciách sa synovi zdravotný stav zlepší. Skutočnosť ale bola iná. Časté bolesti ucha, točenie hlavy (vertigo), pískanie v ušiach (tinnitus), závraty, chronická únava, slabosť v nohách, stres z toho, že slabo počuje, keď je niekde viac ľudí, tak je zmätený. Okrem toho má problémy s funkciou obličiek. Kryštáliky sa mu ukladajú v močovom mechúri a to mu robí problémy s močením. Má vysoké hodnoty kyseliny močovej v krvi, na ktorú berie lieky. Kyselina močová sa mu ukladá v kĺboch. Buď v kĺboch na prstoch, v kolenách a členkoch. Trpí neskutočnými bolesťami. Má problémy s písaním v škole. Kyseliny močová mu spôsobuje prepad členka a chodí na rehabilitácie. Musí cvičiť aj cez bolesť. Momentálne čakáme so synom na vyšetrenie MR, kvôli spánkovým kostiam a recidíve cholesteatómu ucha. Časté návštevy nemocnice na Kramároch sa stali súčasťou nášho života. 

Syn má od lekárky doporučenú diétnu stravu. Všetko mu musím pripravovať len v parnom hrnci bez soli a purínov. Stále sa mu zhoršuje zrak. 

Budeme vám všetkým vďační za každý dar. Pomôže nám to so synom zvládnuť toto ťažké obdobie.

Ďakujeme

Aktualizácie

Veľmi pekne ďakujeme19. apr 2024

Milí darcovia, z celého srdca vám ďakujeme za vaše dary.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?