Menu

Spolu vieme zabezpečiť kvalitnejší život pre Mirka

Trvanie výzvy: 23. decembra 2022 - 23. decembra 2023

Cieľ výzvy

Darované peniaze využijeme na potraviny, ktoré sú pre nás veľmi drahé, na potrebné pomôcky do škôlky, obedy ( ktoré su pre deti povinné v škôlke, náklady na cestovné do Ba na inhalovanie keď je v akútnom stave.

Autor výzvy

Príbeh

Spolu vieme zabezpečiť kvalitnejší život pre Mirka

Denisa je matkou päť ročného Mirka, ktorému diagnostikovali vrodenú chybu vykĺbenie jednostranného bedrového kĺba a s Polycytémiou - nadbytok červených krviniek. Pomôžme im s úhradou základných potrieb a cesty za lekármi.

Mily priatelia chcem vás poprosiť o pomoc pre môjho synčeka. Mirko sa narodil s vrodenou chybou-Vykĺbenie jednostranného bedrového kĺba a s Polycytémiou-nadbytok červených krviniek. Ochorenie je väčšinou sledované hematológmi, pretože existuje určite riziko pre jeho zvrat do akútneho stavu.Mirko keď mal necelé 2 roky, zistili mu metabolickú poruchu a anémiu.Je často chorý, ma slabú imunitu, astmu a silnú alergiu. Na astmu používa spreje a masku, a pri akútnom astmatickom záchvate ho musím okamžite inhalovať. Počas častej PN som stratila prácu.Nakoľko žijeme v podnájme, žijeme iba z otcovho príjmu ktorý nám ledva pokryje zaplatenie nájmu, touto cestou by som vás chcela požiadať o pomoc, aby som mohla zabezpečiť Mirkovi dôstojné detstvo. Prosíme dobrých ľudí o pomoc. Zo všetkého najviac si želáme iba jedno - zdravie svojho 5 ročného chlapčeka.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?