Menu

Nádej a pomoc pre zúfalu matku a jej deti

Trvanie výzvy: 17. decembra 2022 - 17. decembra 2023

Cieľ výzvy

Cielom tejto výzvy je čím skôr zakúpiť nový kotol a zabezpečiť jeho zapojenie v priebehu zimy. Aby sme ako rodina prežili tuto zimu v teple. Pomôcť s nákladmi spojené s liečbou. Vyzbierané peniažky využijeme aj na zakladne životné potreby ako su potraviny, lieky, potrebné výdavky, drogéria a všetko čo sa týka zdravia pre maminu.

Autor výzvy

Príbeh

Nádej a pomoc pre zúfalu matku a jej deti

Iva žije spolu so svojou rodinou, ktorá potrebuje pomoc. Jej najmilovanejšiemu človeku na svete, mame, bola diagnostikovaná rakovina prsníka, ku ktorej sa pridružili ďalšie ochorenia. Jej mama poberá len invalidný dôchodok, z ktorého nedokážu vyžiť. Pomôžme Ive a jej rodine.

Milý darcovia zo zúfalstva a z boľavým srdcom sa na vás obraciam s prosbou o pomoc pre moju maminu ktorá je onkologicka pacientka v kritickej situácii. Hľadám pomoc pre najmilovanejšieho človeka, ktorý v mojom živote je. Je to moja drahá mama, ktorá nemala nikdy ľahký život, ale vždy stála pri nás a aj napriek nepriazni osudu som vedela, že sme pre ňu všetkým.Mamina si jedného dňa nahmatala hrčku na prsníku. Myslela si, že išlo len o zdurenú mliečnu žľazu, ale z omylu ju viedol výsledok sono vyšetrenia. Diagnóza lekárov znela jasne - agresívny variant rakoviny prsníka. V tedy sa jej zrútil svet, ale vedela že musí bojovať lebo ju potrebujeme. Mala veľmi ťažké dni nakoniec musela podstúpiť operáciu po ktorej jej bola odobratá polovica prsníka, toto rozhodnutie bolo pre maminu veľmi ťažké ale kvôli svojej rodine (nám) ho podstúpila, naďalej pokračuje v liečbe ktorá je veľmi náročna netúži po ničom inom ako byť snami z rodinou. Ako by nestačilo začal jej problém z chrbticou na ktorú ju nemôžu operovať lebo by ostala na inv. vozíku, trápi ju aj vysoký krvný tlak. Kríž ktorý musíme uniesť je pre nas príliš ťažký. Maminkyn dôchodok, ktorý poberá vo výške 167 € nám nepokryje výdavky v mesiaci. Moj ocko trpí metabolickou poruchou ktorá mu zasiahla oči bol na ne operovany zle vidí. Je zúfalí a vyčíta si že sa ako otec o nás nedokáže postarať. Navyše sa nam v tejto ťažkej dobe pokazil kotol najdôležitejšia vec v dome, prosíme o pomoc dobrých ľudí sme zúfalí pretože nedokážeme prežiť z mesiaca na mesiac nie to aby sme kúpili nový kotol prosím dobrých ľudí o pomoc, viem že doba je zlá a každý počíta každé euro no z celého srdca vás prosím kto môže prispieť par eurami - prosím pomôžte.

Aktualizácie

Prosím pomôžte 10. nov 2023

Vieme že doba je zlá a všetci počítame každé euro a však z celého srdca  prosíme, kto môže prispieť pár eurami - pomôžte prosím. Nikdy neviete kedy budete potrebovať pomoc vy.

Dakujeme3. okt 2023

Mili darcovia veľmi si vážim ako nam pomáhate ďakujeme za akúkoľvek pomoc, každá pomoc nám pomôže. 



Veľké ďakujem 14. jún 2023

Mili darcovia veľmi si vážim ako nam pomáhate ďakujeme za akúkoľvek pomoc, každá pomoc nám pomôže. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?