Menu

Pomoc Erikovi po mozgovej príhode, absolvovať rehabilitácie a vrátiť sa do normálneho života

Trvanie výzvy: 20. septembra 2024 - 20. septembra 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

pomôcť Erikovi - získať finančnú pomoc, aby sa mohol čím skôr vrátiť do normálneho života a aby začal opäť chodiť a používať ľavú ruku.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc Erikovi po mozgovej príhode, absolvovať rehabilitácie a vrátiť sa do normálneho života

Erik je mladý hudobník, spolu s partnerkou majú synčeka Adamka. Počas pobytu v Bulharsku Erik dostal mozgovú porážku, krvácanie, čo im nielen pobyt, ale aj celý život výrazne skomplikovalo. Napriek tomu, že mu lekári nedávali veľkú nádej, po prevezení na Slovensko sa jeho stav ako tak stabilizoval. Čaká ho však dlhá a náročná cesta rehabilitácií, v ktorých má nádej na vrátenie sa do normálneho kolobehu života. Rodinka však stratila príjem, vzhľadom k tomu, že jeho partnerka Laura bude musieť zostať doma a starať sa o neho, pokým bude potrebné. Pomôžme Erikovi absolvovať potrebné rehabilitácie, aby sa opäť mohol vrátiť do života.

Ahojte. 

Volám sa Laura a touto cestou Vás chcem požiadať o pomoc, ktorú potrebuje naša rodina. Kto je naša rodina? Náš ocko, hudobník Erik, naš syn Adamko - škôlkár a ja - Laura, mamička na rodičovskej dovolenke.

28.7.2024 sa nám otočil svet hore nohami. Náš ocko dostal mozgovú porážku v Bulharsku. Nemusím asi ani písať, aká náročná to bola situácia pre našu mladú rodinku. Čo všetko sme museli absolvovať, aby sa náš ocko vrátil domov na Slovensko a aj napriek cestovnému poisteniu, to bola v jeho stave náročná situácia. 


Nikdy sme nikoho o nič neprosili, vždy sme pomáhali, keď sme mohli. Ale cesty života sú spletité a teraz potrebujeme pomoc my. Náš ocko leží momentálne po mozgovej porážke v nemocnici na Slovensku a čaká nás rehabilitačná liečba v Kováčovej a po liečení množstvo ďalších rehabilitácií. Je ochrnutý na ľavú ruku a nohu. Ano, bohužiaľ je ľavák a ako som spomínala vyššie je hudobník. Ja sa do práce vrátiť zatiaľ nemôžem. 

Aby mohol Erik opäť chodiť a veríme, že po čase aj hrať a starať sa o rodinu ako doteraz, potrebujeme viac peňazí ako máme. Rehabilitácia je časovo aj finančne náročná, bývame na 4 poschodí bez výťahu, čím sa nám situácia komplikuje ešte viac. Preto Vás chceme ešte raz touto cestou poprosiť o finančnú pomoc a zdieľanie nášho príbehu. Za každú pomoc a zdieľanie Vám ďakujeme.

Aktualizácie

Aktualizácia výzvy23. sep 2024

V prvom rade by sme sa chceli poďakovať všetkým ľuďom, ktorí zdieľali náš príbeh a výzvu a finančne nám prispeli a podporili nás. 

Keďže nás mnoho z Vás kontaktovalo s tým, že by chceli prispieť, ale výzva už skončila, výzvu aktualizujeme. 

Rozhodli sme sa sumu navýšiť, pretože sa nám ozýva skutočne veľa darcov, ktorí chcú prispieť a podporiť nás v ťažkom období. 

V našej situácií je každé euro potrebné a peniažky budú využité na rehabilitácie a terapie pre nášho ocka Erika a určite aj na náš bežný život, keďže pomaly sa mi rodičovská dovolenka končí a ostaneme takmer bez príjmu. 

Veľmi pekne ďakujeme.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?