Menu

Veronika po autohavárii zostala na invalidnom vozíku, pomôžme jej opäť kráčať po svojich nohách

Trvanie výzvy: 12. septembra 2024 - 12. septembra 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

rehabilitácia

Autor výzvy

Príbeh

Veronika po autohavárii zostala na invalidnom vozíku, pomôžme jej opäť kráčať po svojich nohách

Pani Elenka je maminou 26-ročnej Veroniky, ktorá po autohavárii pred 10 rokmi zostala pripútaná na invalidnom vozíku. Nevzdáva sa neustále cvičí doma či pomocou odborníkov. Veľkou nádejou výrazne sa posunúť sú Jánske Lázne v Čechách, forma unikátnej liečby pomocou elektro-akupunktúry. Pomôžme Veronike túto liečbu absolvovať.

Volám sa Veronika mám 26 rokov a pred 10 rokmi som po autohavárii zostala pripútaná k invalidnému vozíku.

Rok 2014 úplne obrátil moje plány, po autohavárii som zostala na invalidnom vozíku, zrazu sa nemôžem postaviť na nohy a kráčať, potrebujem pomoc iného, aby som sa niekam dostala. Ja sa však nevzdávam chcem byť opäť samostatná. Postupnou rehabilitáciou sa môj stav pomaličky zlepšuje.

Cvičenie robí zázraky a ja sa posúvam vpred. K naplneniu sna opäť kráčať, potrebujem neustále cvičiť a to nie len doma, ale aj intenzívnejšie pomocou rehabilitačného zariadenia, kde mi svitá nádej na zlepšenie. 

Teraz opäť idem vyskúšať niečo nové do Českej republiky. Na svete doteraz neexistovala funkčná forma liečby, ktorá by dokázala pomôcť pacientom s úplným prerušením miechy. V Janských Lázních pomáha pacientom unikátna liečba ochrnutia pomocou elektro-akupunktúry. Autorom liečebnej metódy AC-TIVE ENF, ktorá vznikla spojením lekárskej akupunktúry a znalosťou fyzikálnej medicíny, je rehabilitačný lekár Peter Olšák.

Preto Vás chcem požiadať o AKÝKOĽVEK finančný príspevok, ktorý použijem na rehabilitáciu pomocou tejto novej metódy.

 Ďakujem Vám zo srdca za pomoc.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?