Menu

Pomôžme Tomášovi uhradiť chemoterapiu v Nemecku, chce tu byť ešte pre svojho synčeka

Trvanie výzvy: 13. augusta 2024 - 30. októbra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

liečba - chemoterapia v Nemecku, keďže potrebujem 10x chemo a jedno stojí 10 000€, plus náklady na cestovanie.

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme Tomášovi uhradiť chemoterapiu v Nemecku, chce tu byť ešte pre svojho synčeka

Tomáš je už rok na PN. Predtým sa každý deň aktívne venoval športu, pretože je profesionálnym trénerom. Už ale rok trpí zákernou chorobou, rakovinou jazyka. Na Slovensku dostáva chemoterapie, avšak nie sú účinné. Jeho nádejou je liečba v Nemecku a pre svojho syna Maxíka urobí maximum, aby liečbu absolvoval, a bol tu s ním čo najdlhšie. Pomôžme Tomášovi absolvovať finančne nákladnú liečbu v Nemecku.

Maxík, chcem tu byť pre teba čo najdlšie ! 

Ahoj, volám sa Tomáš a som otcom úžasného 5 ročného Maxíka. Vždy som žil zdravo, športoval, výhybal sa zlým veciam a žil naplno. Myslel som si, že táto cesta životom bude nekonečná, až do jedného momentu, kedy mi bolo oznámené:

"MÁTE RAKOVINU KOREŇA JAZYKA" 

V tej chvíli sa mi zrútil svet. Pýtal som sa, prečo JA? Čo som v živote zle spravil, alebo komu som tak ublížil, len že na toto odpoveď neexistuje! RAKOVINA si nevyberá. V tej chvíli som pochopil skutočnú hodnotu života, ako je každý okamžik dôležitý a cenný. Už je to rok, rok plný bolestí a boja o život. Nevládzem, ale bojujem pre Maxíka, aby videl, že Ocko je hrdina a nevzdá to. 

Trhá mi srdce, že v jeho rannom veku ma vidí každý deň takto, že mu nemôžem byť vzorom a oporou. Nechcem, aby mal na mňa spomienky ako som trpel a vzdal to. Rok som neprosil o pomoc a tajil to, cítil som hanbu prosiť o peniaze na liečbu. 

V tejto chvíli, ako píšem tieto slová, som v nemocnici a píšem tento príbeh s prosbou o pomoc vyhrať tento ťažký boj. Čaká ma liečba v Nemecku, konzultáciu som už absolvoval, ale bohužial liečba v Nemecku je veľmi finančne náročná, predpokladané náklady sú niečo medzi 75 tisíc - 180 tisíc, no môžu sa vyšplhať ešte na vyššiu sumu. Ja po roku práceneschopnosti som už prišiel o všetko, na náklady liečby. 

Touto cestou Vás prosím o pomoc, veľa času nemám, ale vďaka Vám mám možnosť si život predlžiť. Ďakujem za každú pomoc a nesmierne si to zo srdca vážim.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?