Menu

Pomôžme Katke a jej školopovinnému synovi s nevyhnutnými nákladmi na život

Trvanie výzvy: 30. júla 2024 - 30. júla 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

vyzbierané peniažky použijem na za vyplatenie nájmu, školu a oblečenie pre syna a školské potreby, obed, lieky, cestovanie za lekármi.

Príbeh

Pomôžme Katke a jej školopovinnému synovi s nevyhnutnými nákladmi na život

Katarína je maminou školopovinného syna, ktorý pôjde do 4. ročníka. Jej zdravotný stav jej nedovolí sa zamestnať. Má veľké problémy s chrbticou a je na invalidnom dôchodku. Je samoživiteľka a jej príjem jej nevystačuje na všetky potrebné veci ako sú lieky, nájom, základné životné potreby či potreby pre syna do školy. Pomôžme Katke postarať sa o všetko potrebné.

Som mamka samoživiteľka. Syn nastupuje do 4 ročníka ZŠ. Ja ako mama na invalidnom dôchodku 290€ a plus 60€ detské prídavky sú asi malo na prežite. 130€ nájom, školské potreby, oblečenie do školy mu chýbajú, potraviny, hygienické potreby a lieky. Náš život nie je ľahký, nakoľko bývame v podnájme. Niekedy aj denne chodím k lekárom a to je aj finančne nákladné, aj keď som Invalidna dôchodkyňa. Zamestnať sa nemôžem, lebo môj zdravotný stav mi to nedovolí. Žiaľ, aj iné diadnozy pribudli, ako vysoký cholesterol a chlopna obklopena tukom. Viem, zdravie je prvoradé, ,ale môj stav sa len zhoršuje. 

Pre svojho syna by som zniesla aj modré z neba. Môj syn miluje kamióny a chce byť kamionista. Som vďačná, že raz za čas sa povozí na kamióne a má svoj sen kus bližšie k srdiečku. Nás život nie je ľahký, nakoľko čakám na odpoveď od pána doktora, že čo mi budu skôr operovať,či nohu, driek alebo krčnú chrbticu. Mám v sebe 18 srub a 6 platničky menené. Do roboty nemôžem ísť nakoľko mám bolesti. Pravý členok ochrnutý a sa bojím, že raz spadnem z nôh. Môj syn je milovník kamiónov je to dieťa, ktoré mi pomôže, keď ma vidí v bolestiach. 

Ďakujeme všetkým za prispenie. Ďakujem. 

Aktualizácie

Ďakujeme 10. okt 2024

Z celého srdca sa chcem poďakovať aj v mene syna za vašu pomoc. Zdravotný stav je žiaľ horší.  Môj syn je tiež chorý ,tak sa liečim doma. Ďakujem patrí všetkým ľuďom dobrej vôle.  Ďakujeme 

Ďakujeme 8. okt 2024

Z celého srdca sa chceme poďakovať za vašu pomoc ktorú potrebujeme. Som mamka ktorá čelí veľkým výzvam a bojom zo zdravotným stavom.  Momentálne aj syn je chorý.  Inhalácia, lieky supre nás náročné.  Zial celim bolestiam ktore pred synom neukazujem. Ďakujeme zo srdca všetkým.  

Vďaka patrí každému kto aj 1€ prispeje. Nás poteší aj maličkosť nie pre mňa ale hlavne pre syna.  Syn je moja veľká opora v mojom zdravotnom stave. 

Ďakujeme 13. sep 2024

 Z celého srdca sa chceme poďakovať každému, za vašu pomoc.  Bez vás ľudí s veľkým srdcom by naša výzva nebola. Žiaľ zdravie a zdravotné problémy pribúdajú.  Co je mne ako mame nesmierne ľúto.  Preto prosíme o pomoc .Ďakujeme 

Ďakujeme 19. aug 2024

Dobrý večer.  Chceli by sme sa zo ❤️všetkým poďakovať za pomoc co pre nás robíte. Môj zdravotný stav je stále na pokraji operácie.  Možno sa nezdá ale bolesti dávam bokom aby môj syn nevidel moje trápenia.  

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?