Menu

Pomôžme najväčšej detskej nemocnici na Slovensku zútulniť priestor pre rodičov

Trvanie výzvy: 18. júla 2024 - 30. novembra 2024

Cieľ výzvy

Vybudovať dôstojné prostredie pre rodičov, ktorí čakajú pri operačných sálach na výsledok operácie ich dieťaťa

Príbeh

Pomôžme najväčšej detskej nemocnici na Slovensku zútulniť priestor pre rodičov

Čas, ktorý sa vlečie, čas, ktorý je náročný, stresujúci. Presne také sú chvíle rodičov počas operácie ich dieťaťa v nemocnici. Snahou a cieľom občianskeho združenia Pomáhame deťom Národného ústavu detských chorôb, ktoré pôsobí v najväčšej detskej nemocnici na Slovensku, je vytvoriť pre čakajúcich rodičov a blízkych komfortnú a príjemnú miestnosť. Pomôžme im spoločne dosiahnuť tento cieľ.

Naše občianske združenie Pomáhame deťom Národného ústavu detských chorôb pôsobí v najväčšej detskej nemocnici na Slovensku a aj VĎAKA VÁM sa snažíme vytvoriť pre deti a aj rodičov krajšie, útulnejšie a modernejšie priestory, ktoré napomáhajú liečbe a najmä u detí pomáhajú znížiť strach, úzkosť či stres z vyšetrení.

Chceli by sme pri operačných sálach vytvoriť útulnú miestnosť pre rodičov, aby niekedy aj dlhé hodiny čakania na dôležitú správu z operačky boli pre nich o niečo ľahšie. Aby ich netrávili na chodbe pred sálami, ale v pohodlnej obývačke. 

Prázdnu miestnosť v blízkosti operačných sál chceme zariadiť pohodlným nábytkom a zútulniť tak, aby mal rodič počas týchto náročných chvíľ priestor na pokoj a súkromie a nemusel čakať na neosobnej nemocničnej chodbe.

Okrem vybavenia zabezpečíme aj knihy, časopisy či noviny, aby čas ubehol rýchlejšie a príjemnejšie.
V Národnom ústave detských chorôb odoperujeme viac ako 8 000 detí ročne.

Za každý dar srdečne ďakujeme.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?