Menu

Prosba o pomoc pre ZŤP matku a jej rodinu

Trvanie výzvy: 12. júna 2024 - 12. júna 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Finančné zdroje by som rada použila na dokončenie zateplenia nášho domčeka, na lieky, životné potreby pre domácnosť a školské potreby.

Autor výzvy

Príbeh

Prosba o pomoc pre ZŤP matku a jej rodinu

Janka je maminou 3 krásnych detí, ktoré jej robia radosť, sama však trpí viacerými zdravotnými problémami a je na invalidnom dôchodku. Jej manžel sa o ňu stará 24 hodín denne. Ich príjem žiaľ nepostačuje na všetky potreby, či do domácnosti, či na školu. Potrebovali by dokončiť aj zateplenie domčeka. Pomôžme Janke a jej rodine zabezpečiť všetko potrebné.

Pekný deň, volám sa Jana som, ZŤP osoba, mám 32 rokov, mám tri detičky a manžela, ktorí sú mi veľkou oporou. Do mojich trinástich rokov som bola zdravá, nemala som žiadny závažný zdravotný problém. Keď som mala štrnásť rokov, vtedy nastal môj prvý epi záchvat, nič som nevedela, kde som a čo sa so mnou deje. Postúpila som rôzne vyšetrenia, tam mi bolo zistené, že mám epilepsiu. Nikdy som nemohla byť sama ako iné dievčatá. Teraz mám manžela, ktorý mi je oporou a je mi opatrovateľom 24 hod denne. Teraz mám klinickú epilepsiu, ktorá má iné formy správania. Liečim sa aj na obštrukčnú chorobu pľúc, astma stupňa B, skolióza chrbtice v tvare S. Na koľko už aj slabšie začúvam, pre zhoršenie zdravotného stavu, to ťažko zvládam fyzicky aj psychicky. Navštevujem ambulantné psychiatrickú ambulanciu. Je to pre nás náročné, nakoľko stále musím navštevovať lekárov pre môj nepriaznivý dlhodobý zdravotný stav. Máme tri deti školo povinné, ktoré navštevujú základnú školu. Príjem, ktorý poberáme, nepokryje všetky naše výdavky.  Niekedy trpíme biedou, ale stále máme úsmev na tvári, lebo máme deti, ktoré nás stále vedia rozosmiať aj z obyčajnej maličkosti. Synček Milanko nás veľmi potešil, predsa môj manžel ho naučil hrať na husle, ktoré má v ďaka vám. Chcela by som ešte dokončiť zateplenie nášho domčeka, ktorý dedí môj manžel po rodičoch, spolu s  jeho bratom. Veríme, že dobrí ľudia s dobrým srdcom nám pomôžu, aby náš Život išiel ďalej. Za každý dar vám patrí veľká vďaka, nech vás pán Boh ochraňuje na každom kroku. S pozdravom Jana s rodinou.

Aktualizácie

Prosba o pomoc k dobrým ľuďom 12. aug 2024

Dobrý deň milí darcovia obraciam sa na vás s prosbou o vašu pomoc.Naše tri detičky nastupujú do školi chceli by sme im zakúpiť školske potreby, obuvy a šatstvo. Máme dosť výdavkov ktore zaplatiť musíme a chceme aby aj naše detičky nastúpili do školy ako aj ine detí. Dúfame a verime že vy nám pomôžete a dáte aj našim detičkam úsmev na tvári. Prajeme vám veľa zdravia a síl do Života s pozdravom Jana s rodinou 

Ďakujeme vám milí darcovia12. júl 2024

Pekný deň prajem milí darcovia mi vám srdečne ďakujeme za vašu podporu ktorú nám pomáhate kračať ďalej. Každé jedno euro nás poteši Boch vás žehnaj na každom kroku 🙏. Prajeme vám veľa zdravia s pozdravom Jana s rodinou.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?