Menu

Pomôžme mamine samoživiteľke a synčekovi v ťažkej životnej situácii s bežnými potrebami v domácnosti

Trvanie výzvy: 17. mája 2024 - 30. apríla 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Zabezpečiť potraviny, nájom, oblečenie, obuv, pračku, chladničku a Matiaskovi posteľ , matrace, gauč

Príbeh

Pomôžme mamine samoživiteľke a synčekovi v ťažkej životnej situácii s bežnými potrebami v domácnosti

Vierka je mamina samoživiteľka, ktorá sa stará o 11-ročného synčeka. Z nízkeho príjmu je pre nich náročné všetko poplatiť. Chýbajú im financie na základné životné potreby. Rovnako by potrebovali zakúpiť aj viacero spotrebičov či bežné veci do domácnosti. Syn Matiasko má viaceré diagnózy ako napríklad ADHD, Aspergerov syndróm - forma autizmu, či pohybové problémy a ďalšie. Viaceré jeho problémy ešte nie sú jasne diagnostikované. Pomôžme Vierke a Matiaskovi zabezpečiť si všetko potrebné.

Krásny deň. Som mamina, ktorá sa stará o 11-ročného syna Matiaska, ktorý má od mala viacero diagnoz, ako ADHD, disgrafiu, disklexiu, diskoortografiu, ASPERGERA - forma autizmu, rieši sa aj SM.,  problémy  s  chrbticou, bolesti svalstva, točenie hlavy dennodenne, svetloplachosť, únava, padá len tak nečakane, vadí mu teplo, a vtedy býva najhoršie. Zvažujem možnosť ísť na diagnostiku do zahraničia.  Som bez práce, momentálne poberám,  hmotnú núdzu a pridavky. Čakám na schválenie opatrovateľského príspevku, podaneho už 3 krát. Matiasko má individuálne štúdium. Občas niejaké brigady, privyrábam si aj pečením, no ani zďaleka financie nepostačujú na živobytie, ako sú potraviny, oblečenie, obuv, chybajú nám spotrebiče ako ako práčka, chladnička, a iné spotrebiče . Matiasko chcel svoj nový bycikel, posteľ, a bežné veci čo si bohužial nemožem dovoliť ako mamina, ktorá sa sama stará o synčeka, sme bez vyživného taktiež. Školu, kde mu kupujem učebnice. Miluje aj historiu, hrady, zámky múzeá, a pamiatky prírodou, no cestovanie je drahé. Preto som sa znova obrátila na Vás s prosbou o pomoc, kde si zabezpečíme bežné potreby na chod domácnosti. Za každú pomoc od Vás, ktorá nám veľmi pomôže slušne a dôstojnejsie žiť a preklenúť ťažké obdobie. Verím, že sa to aj s Vašou pomocou podarí. Boh Vám žehnaj.

Aktualizácie

Poďakovanie15. okt 2024

Milí darcovia, chceme sa Vám spoločne z celého srdca poďakovať, za Vašu doterajšiu pomoc, kúpili sa postele, ale ešte nie sú rozložené, nakoľko treba vymaľovať, kvalitné matrace, kuch. robot, vysávač, lebo starý nám odišiel, oblečenie, topánky, pomohlo nám to s nájmom, hlavne potraviny, kde sú tie najvyššie položky, brikety-drevo paleta na 4 mesiace. Keďže mal Matiasko 13.10 narodeniny, chcem mu taktiež popriať všetko len to najlepšie, hlavne zdravie, či je to najdôležitejšie, šťastia, lásky, a úspech v živote, nech je šťastný. Ďakujeme aj budúcim prispievateľom. 

Poďakovanie 13. sep 2024

Chceme sa poďakovať všetkým dodnes za pomoc aj budúcim darcom . Matiasko a Vierka. 

Poďakovanie. 15. aug 2024

Milý darcovia chceme sa Vám poďakovať každému jednému za každé jedno euro, čo ste nám prispeli a pomohli. Vážim si to a ĎAKUJEM , že aj naďalej pomáhate. S pozdravom Vierka a Matiasko 

Ďakujeme každému jednému z Vás16. júl 2024

Chceme sa Vám poďakovať za doterajšie vaše dary, ktorými ste prispeli, každé 1 euro nám pomôže preklenúť, nie ľahkú životnú situáciu, ako potraviny. Teraz v lete by sme chceli ísť na nejaký výlet, po hradoch, pamiatkach, múzeách, ktoré Matiasko miluje, našu históriu...

Veľké ďakujeme, Matiasko a Vierka.

Poďakovanie17. jún 2024

Milí darcovia, chceme sa Vám poďakovať za každý jeden doterajší dar. Vaša pomoc pre nás, v neľahkej životnej situácii, nám pomôže uľahčiť život, sme Vám sa Matiaskom z celého srdca nesmierne vďační, a vážime si to. Slovo "ĎAKUJEME " nie je iba slovom.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?