Menu

Pomôžme Renáte a jej synovi s poplatkami za bývanie, aby neprišli o strechu nad hlavou

Trvanie výzvy: 29. mája 2024 - 8. mája 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Cieľom našej výzvy je zaplatiť nedoplatok na vodu a elektrinu, platiť mesačný nájom, na stravu a školské pomôcky.

Príbeh

Pomôžme Renáte a jej synovi s poplatkami za bývanie, aby neprišli o strechu nad hlavou

Renáta sa sama stará o 17-ročného syna, ktorý chodí na strednú odbornú školu. Žiaľ, prišla o prácu, no snaží sa nájsť si ďalšiu. Z jej nízkeho príjmu je pre ňu náročné poplatiť mesačné poplatky za nájom, pomôcky pre syna v škole, či iné základné potreby. Pomôžme Renáte s poplatkami.

Milí ľudia, 

volám sa Renáta, mám 33 rokov, som slobodná matka, mám 17 ročného syna, ktorý sa volá Karolko. Mala som ešte ďalšieho synčeka, volal sa Alexko, no bohužiaľ zomrel, keď mal tri a pol mesiaca. Bol vážne chorý, mal choré srdiečko. So synom bývame v sociálnom byte v Galante, syn chodí na strednú školu, učí sa za kaderníka a každý deň cestuje autobusom. Teraz v máji nám dôjde vyučovanie za vodu a elektrinu, sama to finančne žiaľ nezvládam a každý rok doplácame, a keď to nezaplatíme, nepredlžia nám nájomnú zmluvu. Nemáme kam ísť, nemáme žiadnu rodinu. Sme sami dvaja. Kúrime s elektrickým ohrievačom, lebo si nemôžme dovoliť plyn. Snažím sa, pracujem ale 6.mája som prišla o brigádu, ale nevzdávam sa a hľadám si prácu. To čo som zarábala mesačne na brigádach 300€, som platila nájom  mesačne 160 € internet 17 € ostalo nám  120 € a plus na syna rodinné prídavky 60€. Nevychádzalo nám to ani len na stravu. Syn chodí do školy a každý deň potrebuje na autobus, skoro každý mesiac potrebuje nejaké školské pomôcky.

Veľmi pekne vás prosíme o vašu pomoc, aby sme so synom neprišli o bývanie. My nemame kam ísť a keď to nezaplatíme, nepredlžia nám nájomnú zmluvu. Za každú malú čiastku sme veľmi vďační.

Aktualizácie

Veľká vďaka, že nám pomáhate25. jún 2024

Milí ľudia, zo srdca vám so synom ďakujeme, že nám pomáhate, bez vašej pomoci by sme to nezvládli.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?