Menu

Pomoc na základné životné potreby na obdobie spojené s transplantáciou krvi pri agresívnej rakovine

Trvanie výzvy: 24. mája 2024 - 20. júla 2024

Cieľ výzvy

Vyzbierané peniaze využijeme na nákup vitamínov a produktov podporujúcich dobrý priebeh mojej premosťovacej chemoterapie, nájomného za bývanie, potravín, drogérie a faktúr v domácnosti.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc na základné životné potreby na obdobie spojené s transplantáciou krvi pri agresívnej rakovine

Nikole prednedávnom zistili onkologické ochorenie, ktorým je akútna myeloblastová leukémia. Nutne potrebuje transplantáciu krvi. Zmenil sa jej celý život, no stará sa o malú dcérku a nemôže sa vzdať. Z jej nízkeho príjmu je pre ňu náročné uhradiť všetky poplatky v domácnosti či zdravotnú starostlivosť. Pomôžme Nikole zabezpečiť svojej rodinke základné potreby.

Dobrý deň. 

Je mi to veľmi nepríjemné aj sa hanbím takto žiadať o pomoc, ale som v zložitejšej životnej situácii. Momentálne som na UPSVaR a jediný môj príjem je odtiaľ. Žiaľ, niekedy mi neostane na všetky výdaje, ktoré mám a tak Vás chcem týmto požiadať o nejakú finančnú pomoc. 

14.2.2024 mi diagnostikovali akútnu myeloblastovú leukémiu. Odvtedy sa mi svet prevrátil hore nohami. Presťahovala som sa, prišla o prácu, jediný príjem, ktorý mi ostal, je príspevok z UPSVaR, ktorý mi nepokryje náklady ani na základné potreby. Chcela by som týmto poprosiť o finančnú pomoc pre mňa a moju dcérku, ktorá mi je neskutočne veľkou oporou počas chemoterapie a čakania na transplantáciu kostnej drene. 

Verím, že transplantácia dopadne super, čoskoro by som ju mala mať za sebou, a že sa budem môcť plnohodnotne vrátiť do bežného života, práce a odvďačiť sa za všetku vašu láskavosť a pomoc. 

Každé € pomôže. 

Zo srdca ďakujem ♥️ Ďakujeme

Ďalšie informácie

Facebook
Nikolka Wagnerová

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?