Menu

Pomôžme pani Adriane so sarkoidózou, zabezpečiť si potrebné výživové doplnky na podporu imunity

Trvanie výzvy: 25. apríla 2024 - 25. apríla 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Prosba o finančnú pomoc na peptídové preparáty, biologické výživové doplnky na obnovu a regeneráciu buniek a tiež na podporu imunity

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme pani Adriane so sarkoidózou, zabezpečiť si potrebné výživové doplnky na podporu imunity

Pani Adriana bojuje so zákerným ochorením sarkoidóza. Ide o zápalové ochorenie, ktoré sa jej usídlili v pečeni, pľúcach a slezine. Nemohla nič jesť, pričom schudla viac ako 40kg. Avšak našla biologické výživové doplnky na obnovu a regeneráciu buniek a tiež na podporu imunity, ktoré jej podstatne pomohli. Rada by pokračovala v ich užívaní aj ďalej avšak sú finančne veľmi nákladné. Pomôžme Adriane si ich zabezpečiť.

Dobrý deň,

volám sa Adriana, píšem Vám s malou dušičkou a veľkou prosbou. Najskôr by som sa vám však chcela bližšie predstaviť. Som 47 ročná žena a pochádzam z Novej Bane. Už dlhšiu dobu sa trápim so zákerným ochorením – sarkoidóza. Ide o zápalové ochorenie, ktoré sa môže vyskytnúť v ktorejkoľvek časti tela. U mňa sa usídlilo na pečeni, pľúcach a slezine, pričom sa mi už vytvorili aj nebezpečné uzlíky na orgánoch, ktoré sa postupne rozširujú. Okrem iného mi sarkoidóza spôsobila aj ďalšie autoimunitné ochorenia, značnú poruchu imunity a v neposlednom rade aj veľké psychické problémy.

Všetko sa to začalo problémami s trávením a veľkými bolesťami po každom jedle. Nemohla som zjesť nič, dokonca aj ovocie so zeleninou mi robili problémy a schudla som viac ako 40kg. Tým sa u mňa ešte viac prehĺbili depresie, nakoľko aj moja pečeň odmietala akúkoľvek liečbu klasickými chemickými liekmi. Sarkoidóza sa dnes bohužiaľ sama o sebe nedá vyliečiť, a je ju možné len spomaliť. Cieľom liečby je však remisia – stav, v ktorom ochorenie nespôsobuje pacientom komplikácie. Preto som sa rozhodla, že budem pátrať po prírodnej liečbe, ktorá by mi mohla na mojej ceste trápenia pomôcť. Zisťovala som si názory od rôznych ľudí, ktorí si niečím podobným prešli a odporučili mi vyskúšať toto ochorenie riešiť peptidmi na prírodnej báze.

Aktuálne mám za sebou tri mesiace užívania peptidových preparátov, a môj zdravotný stav sa začal podstatne zlepšovať. Dokonca som ochutnala potraviny, ktoré som niekoľko rokov len zďaleka obchádzala, keďže mám k tomuto všetkému aj intoleranciu na lepok a laktózu. Teraz môžem s istotou povedať, že keď mi bolo najhoršie a mala som pocit, že to už celé vzdám, podarilo sa mi nájsť niečo, čo mi skutočne pomáha. Peptidy mi priniesli nádej, že sa môže všetko na dobré obrátiť a stále verím, že každým dňom môže byť lepšie a lepšie.

Bohužiaľ môj jediný zdroj príjmu je invalidný dôchodok a z tohto dôvodu budem musieť užívanie preparátov o pár dní ukončiť.

Touto cestou by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť o finančnú pomoc a podporu na mojej ceste k uzdraveniu. Budem Vám nesmierne vďačná za každú pomoc a vopred ďakujem za každého láskavého darcu. Ďakujem ešte raz.

S prianím pekného dňa,

Adriána.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?