Menu

Pomôžme 15-ročnej Frederike v bdelej kóme so zabezpečením zdravotnej starostlivosti

Trvanie výzvy: 7. marca 2024 - 31. mája 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Hyperbarická komora, ARCADA centrum, pomôcky pri bdelej kóme

Príbeh

Pomôžme 15-ročnej Frederike v bdelej kóme so zabezpečením zdravotnej starostlivosti

Začiatkom januára sa 15-ročná Frederika vracala domov od kamarátky. Už len cesta cez prechod, 5 minút cesty a bola by doma. Žiaľ domov už neprišla. Frederika bola zrazená na prechode pre chodcov. Odvtedy je v bdelej kóme. Pomôžme rodine zabezpečiť Frederike potrebnú starostlivosť.


Srdečne zdravím, známych i neznámych.

3.1.2024 išla Frederika za kamarátkou. Pred 17-tou mala prísť domov, žiaľ už neprišla. Len polícia oznámila rodičom, že Frederiku zrazilo auto, že si majú prísť po jej rusak a topánku💔.

Pamätám si ten vvečer. Babka ešte 16:30 volala s s Frededuškou. Vtedy nás vôbec nenapadlo, že to bude posledný telefonát 😪. Ďalší bol okolo 18-tej, no už nie od Fredušky. Zvonil babke mobil, vtedy sme sa dozvedeli, čo nás položilo. Babka ma len odtiahla za ruku do detskej izby a už len so zúfalým hlasom ledva povedala "Frederiku zrazilo auto" 💔💔💔. Naša bolesť sa nedá popísať. 

Frederička prechádzala cez prechod pre chodcov. Napriek osvetleniam, si ju starší pán nevšimol. Bez brzdenia narazil do tela 15-ročného dievčaťa, našej milovanej Frederiky 💔. Sebou mu rozbila čelné okno, odhodilo ju dlhých 12 metrov. Dunivý dopad na cestu bolo počuť aj do auta svedkyne 💔.

Už len s bolesťou v srdci veríme, že bude v budúcnosti fungovať. Mohli by sme skúsiť hyberbarickú komoru, rehabilitačné centrum ARCADA, kmeňové bunky.

Žiaľ bez peňazí nejde nič. Preto zo srdca prosím o finančnú pomoc, aby sme Frederike vrátili vedomie...aby mohla tancovať na svojej stužkovej.

Za každú jednu pomoc zo srdca veľmi ďakujeme.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?