Menu

Jana je sama na dve deti, z ktorých jedno vyžaduje neustálu starostlivosť

Trvanie výzvy: 10. mája 2023 - 10. mája 2024

Cieľ výzvy

účty, základné potreby, strava

Autor výzvy

Príbeh

Jana je sama na dve deti, z ktorých jedno vyžaduje neustálu starostlivosť

Deti sú pre Janu všetkým. Snaží sa im dopriať spokojné detstvo. Nejde to však jednoducho. Žijú v prenajatom byte a syn pôjde čoskoro do škôlky. Jana však ostane doma so staršou, 13-ročnou zdravotne postihnutou dcérou, ktorá potrebuje 24-hodinovú starostlivosť. Niečo zaplatiť zvláda, no na lieky jej už často neostáva.

Dobrý deň. Snažím sa pre svoje deti spraviť všetko,žiaľ nie vždy sa to da. Rozhodla som sa pred 2 rokmi začať s dvoma deťmi úplne od nuly niekde kde nám bude dozicene mat pokojne dní. Bývame v prenajatom byte deti majú svoju izbicku svoje súkromie a klud ktorý im tak chýbal. Dcérka má 13 rokov a je ťažko zdravotne postihnutá. Syn bude mat v lete 5 rokov a v septembri nastupuje do škôlky rok pred školou.  Pozerám opatrovatelsky príspevok a prídavky. Nájomné zvládam platiť avšak na ostatné potrebné veci je tých peniažkov už pomenej. Hlavne lieky pre dcéru a mňa je veľká položka. Teraz príprava na škôlku zakúpenie oblečenia na jeseň a zimu pre syna,zaplatiť poplatky v škôlke bude pre mňa veľmi náročné. Preto sa obraciam na ľudí s dobrým srdcom s prosbou o pomoc. Viem ze je ťažká doba každý má svoje starosti ale verím ze nám pomôžete. Aspoň troškou uľahčiť našu situáciu. Áno viem sama som sa rozhodla začať odznovu sama s deťmi ale okolností má prinútili. A neľutujem svoje rozhodnutie pretože úsmev na tvárach mojich detičiek je na nezaplatenie. Zamestnať sa nemôžem pretože dcérka vyžaduje 24 hodinovú starostlivosť je ležiaca imobilna so zavedenym pegom. Chcem dopriať svojim deťom co najviac snažím sa ako viem aj napriek svojim zdravotným problémom ale nedokážem všetko sama. 

Veľmi pekne prosím pomôžte mi. Snažím sa byť tou najlepšou mamou na svete pre svoje deti. Milujem ich nadovšetko ak by som mohla znesiem pre nich aj modré z neba. Ak sa rozhodnete pomôcť nám patrí vám vopred moja obrovská vďaka. 


Aktualizácie

Krôčik do cieľa..19. nov 2023

Milí naši darcovia 56 eur je suma ktorá chyba k naplneniu vyzvy. Prosím pomôžte nám naplniť výzvu. Budeme nesmierne vďační 

Každá pomoc nám pomaha18. okt 2023

Milí darcovia každá pomoc od vás je pre nás neskutočná. Vďaka vám mame krajšie a hlavne plnohodnotné dní. Vďaka vám sa nám podarilo posunúť vpred. Ešte troska chyba a výzva sa naplní. Ďakujeme ze stojíte pri nás.

Verím v dobro...20. sep 2023

Milí naši darcovia.

Začiatok školského roka je stále náročný. Veľa z vás to dobre pozná. Poplatky nákup potrebných veci stojí žiaľ v dnešnej dobe nie malý peniaz. Ak by trebalo len to dalo by sa to ešte ako tak zvládnuť.

Žiaľ zdravotný stav dcérky si vyžaduje stále nové potreby ,lieky,výživové doplnky ktoré sú pre mňa neunosne drahé. A k tomu moja liečba si tiež vyžaduje lieky ktoré musím užívať aby som bola schopná fungovať pre moje dve deti.

S pokorou prosím vás našich anjelov o pomoc. Verím že nám pomôžete a aj my budeme mat dní bez strachu ci dokážeme existovať. Bolesti,trápenia sme mali dosť doprajte nám prosím pokojne dní.

Z celého srdca ďakujem za každú pomoc. 

Bojujeme...21. aug 2023

Nevzdávame sa. Každý nový deň žijeme ako môžme na každý deň sa tešíme. Pretože sme spolu. O 2 týždne sa začne škôlka a my sa budeme učiť na nový režim. Každé ráno niesť Jakubka do škôlky zariadiť si deň s Alzbetkou. Verím že s vašou pomocou to budeme mat ľahšie. Prosím pomôžte nám. 

Snažíme sa 23. júl 2023

Milí darcovia. Prosím pomôžte nám.  Nedokážem to sama. Moje deti sú môj život. S vašou pomocou budeme mat krajšie dni. Ďakujeme 

Žijem pre svoje deti..23. jún 2023

Svoje rozhodnutie neľutujem. Aj keď nie vždy ide všetko podľa plánov. Človek môže robiť všetko snažiť sa ako vladze no veľakrát to bez pomoci dobrých ľudí nejde. Preto vás prosím o pomoc. Nech mame krajšie dni. Dakuj

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?