Menu

Pokrytie nákladov pre ZŤP matku

Trvanie výzvy: 17. marca 2023 - 17. marca 2024

Cieľ výzvy

Cieľom mojej výzvy je vyzbierať finančné prostriedky na pokrytie nákladov na bývanie, stravu, výbavičku pre novorodenca, návštevy lekárov.

Príbeh

Pokrytie nákladov pre ZŤP matku

Milí darcovia, volám sa Renata, som ZŤP, mám 37 rokov a z rodinných a zdravotných dôvodov som sa ocitla v hmotnej núdzi, nemá mi kto pomôcť ani z rodiny. Ďakujem za akýkoľvek príspevok, ktorým mi pomôžete.

Mám problémy s chrbticou, som ZŤP, ale žiaľ zatiaľ nedostávam žiadny invalidný dôchodok na moju chorobu. Môj jediný príjem je z ÚP hmotná núdza 68,80 eur, z rodinných dôvodov som bez domova, bez práce, lebo čakám s priateľom dieťa, ktoré sa má narodiť v júni a hrozí mi, že s bábätkom skončím v azylovom dome alebo mi ho odoberú sociálne pracovníčky a dajú zatiaľ do domova, pokým si nezoženiem prenájom, aby som tam mohla bývať s malým dieťaťom, Na prenájom však nemám žiadne peniaze. Priateľ, otec dieťaťa je nezamestnaný a bol v nemocnici. Zatiaľ bývam na ubytovni, ale nemám na nájom a môže sa stať, že ma tehotnú vysťahujú. Po narodení dieťaťa mi môžu priznať invalidny dôchodok. Môj zdravotný stav mi už nedovoľuje pracovať, občas si nájdem brigádu upratovať , ale to je príjem len 20 eur. Mávam depresie a psychické problémy.Preto vás prosím o pomoc z celého srdca, každé jedno darované euro mi pomôže,aby som si mohla zaplatiť bývanie s novorodencom,inak mi ho odoberú.Mám ešte malú dcéru 5 ročnú, ktorú by som chcela mať pri sebe , ale momentálne to nie je možné. Doba je veľmi zlá, ťažká a preto ďakujem za každú pomoc.

Aktualizácie

Aktualizacia17. júl 2023

Som TZP mamina 4 detičiek bez invalidného dôchodku, maličké sa narodilo v júni 2023 a som bez príjmu zatiaľ, čakám na materský príspevok. Pomôže mi akýkoľvek  finančný príspevok a za každú finančnú pomoc budem vdačná z celého srdca. Ďakujem všetkým dobrým ľuďom.

Aktualizácia k zbierke20. jún 2023

Milí darcovia, poprosím o pomoc, bábo sa už narodilo, zatiaľ opravujeme bývanie u babky, kde zateká strecha a prevalil sa mokrý  strop a žiaľ chýbajú finančné prostriedky, aby som si mohla zaplatiť vhodný prenájom. Dakujem všetkým z celého srdca za akúkoľvek finančnú pomoc.

Prosba o pomoc24. máj 2023

Chcela by som všetkým dobrým ľudom podakovať za pomoc.

Informácie k zbierke17. apr 2023

Ako nastávajúca mamina dieťaťa, ZTP nemám schválený invalidný dôchodok a môj jediný príjem sú dávky v hmotnej núdzi. Chcela by som z celého srdca poprosiť o pomoc s nákladmi na stravu, chodenie k lekárom a s nákladmi s bývaním, za čo veľmi pekne ďakujem.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?