Menu

Finančná zbierka pre Martinka

Trvanie výzvy: 11. novembra 2022 - 11. novembra 2023

Cieľ výzvy

Darované peniaze použijeme na rehabilitačný pobyt v centre Ceremina Šúrovce a na rehabilitácie v Snine, Prešove, alebo v Košiciach.

Autor výzvy

Príbeh

Finančná zbierka pre Martinka

Prosíme o pomoc pre nášho synčeka

Martinko sa narodil 8.6.2015 v Prešove.Vážil 1300 g a meral 39 cm. Keďže sa narodil v 33. týždni musel byť dlho v inkubátore, kde sa o neho doktorky a sestričky perfektne starali. Po 2 mesiacoch konečne mohol ísť domov. Začiatky boli pre neho ťažšie ako pre ostatné deti, ale aj on ako ostatné deti sa musel v riadnom termíne zaočkovať. No pri druhej dávke očkovania v januári 2016 nastal skrat. Spozorovali sme na ňom že začal mať krče, ktoré sa začali častejšie opakovať. Preto sme ho vzali k lekárovi. Nakoniec v marci mu diagnostikovali epilepsiu a neskôr aj DMO. Začal s cvičením Vojtovou metódou a neskôr aj Bobathovou metódou. Chodili sme na rehabilitácie do Košíc do centra Liberta a do Prešova do centra Svetielko. Tiež sme boli aj v Šúrovciach v centre Ceremina. Cvičil v obleku therasuit, taktiež ho učia loziť, sedieť a veľa iného.Veľmi mu to pomáha napredovať.

Martinkovi chceme ešte viac pomôcť napredovať a preto sme sa rozhodli, že mu vybavíme ďalšie rehabilitácie, ktoré sú ale pre nás príliš drahé. V centre Ceremina v júli 2022 stál rehabilitačný pobyt 2960 €. Ďalšie rehabilitácie absolvujeme každý druhý mesiac v Košiciach v centre Liberta. Taktiež by sme pokračovali aj vo Svetielku v Prešove. Tiež sa črtá aj rehabilitácia v centre Progress (Delfinoterapia SK), ktorá bude pôsobiť aj v Snine. Bohužiaľ takéto rehabilitácie poisťovňa neprepláca, tak preto prosím o pomoc práve Vás. Naša priorita je absolvovať aspoň raz ročne rehabilitačný pobyt v centre Ceremina Šúrovce a každý 2. mesiac rehabilitácie v Snine, Prešove, alebo v Košiciach.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?