Menu

Vrúcna prosba

Trvanie výzvy: 15. mája 2022 - 15. marca 2023

Cieľ výzvy

Oprava oplotenia

Autor výzvy

Príbeh

Vrúcna prosba

Prosím dobrých ľudí s pomocou na opravu oplotenia ktoré je zdevastované a nebezpečné pre môjho vnúčika Nikolaska,ktorý nerozlíši nebezpečenstvo.

Milí darcovia veĺmi pekne by som chcela poprosiť o pomoc pri oprave oplotenia,ktoré je zdevastované a jeho využitie stráca význam.Som babka ktorá sa sama stará o vnúčatá a žiaľ sama finančne to nezvládnem.Ja a detičky Viktorka 12r a Nikolasko 8r zťp s diagnózami stredne ťažké mentálne postihnutie,atypický autizmus a vývinová porucha reči žijeme v starom rodinnom dome.Oplotenie je veľmi zničené v záhrade a aj pri vstupe do záhrady.Problém je v tom že Nikolas uteká,mám o neho veľké obavy pretože nie vždy ho dokážem ustriehnuť keď mám nejakú prácu v dome alebo okolo domu,vybehne z domu a uteká.Pár krát nám do záhrady vošli aj cudzie psi a z toho mám najväčšie obavy.Nedokážem to sama uhradiť,žijeme z opatrovateĺského príspevku,ledva zvládame prežiť,platím vysoké zálohové platby za energie,máme gamatky na plyn tie sú nákladnejšie ale žiaľ na prerábku na pl.kotol a radiátory nemám,som rada že máme teplo,máme elektrický bojler na ohrev vody ktorý tiež nie je najlacnejší.Celý opatrovatelský miniem na šeky,ak by deti nepoberali príspevok v náhrd.starostlivosti tak nemáme ani na jedlo,čo už pomaly tiež bude málo pri dnešnom zdražovovaní.Pomôcť mi s tým už nemá vôbec kto,mám problém ešte aj niekoho zohnať na kosenie a susedia sa hnevajú pretože majú posadené a moja záhrada je väčšinou zarastená.Ja sama dokážem pokosiť malý kúsok pred domom,ale ostatné nevládzem.Mám vysoký tlak,užívam lieky a celkovo sa zle cítim,ale musím fungovať kvôli deťom tú základnú opateru zvládam,žiaľ na dvore už nie.Viktorka navštevuje Zš u nás v obci a Nikolas špeciálnu školu pre autistov mimo bydliska 10 km.Preto prosím o pomoc,skúšaka som osloviť rôzne nadácie ale žiaľ s týmto mi nevedia pomôcť a tak sa obraciam na Vás milí darcovia,pomôžte nám prosím.

Aktualizácie

Prosba16. mar 2023

Milí darcovia zo srdca ďakujeme za Vašu pomoc a prosíme aj naďalej o podporu pri naplnení našej výzvy,ďakujeme rodina Beňová.

Prosba8. feb 2023

Milí darcovia veľmi pekne ďakujeme za pomoc a prosíme o naplnenie našej výzvy,ďakujeme rodina Beňová.

Poďakovanie8. jan 2023

Milí darcovia prajeme všetko najlepšie v Novom roku,veľa osobných úspechov a veľa zdravia.Mali sme pekné Vianoce bol u nás na návšteve najmladší vnuk,ktorý je v profi rodine,deti sa veľmi potešili.Prosíme o naplnenie našej výzvy s úctou rodina Beňová.

Prosba8. dec 2022

Milí darcovia,opäť Vás prosíme o pomoc.Keďže tu máme najkrajšie sviatky v roku Vianoce,prosíme o pomoc,niekto nám porozbíjal okná.Prosíme pomôžte nám zmierniť náklady na výmenu,ďakujeme z celého srdca za doterajšiu pomoc a prajeme krásne prežitie Vianočných sviatkov.

Prosba9. nov 2022

Milí darcovia ďakujeme Vám veľmi pekne za pomoc a zároveň prosíme o naplnenie našej výzvy,deti dosť podrástli hlavne Nikolasko,potrebujeme nakúpiť zimné oblečenie aj obuv.Ďakujeme.

Prosba9. okt 2022

Milí darcovia veľmi pekne ďakujeme za pomoc,rada by som pridala pár fotiek z opravého oplotenia,snáď sa mi to podarí a veľmi pekne by sme ešte prosili o pomoc s naplnením našej výzvy,ďakujeme.

Poďakovanie20. sep 2022

Milí darcovia veľmi pekne by sme sa Vám chceli poďakovať za Vaše dary,vačšiu časť oplotenia sa nám podarilo opraviť,zbytok snáď na budúci mesiac,ďakujeme z celého srdca.

Poďakovanie17. aug 2022

Z celého srdca Vám ďakujeme drahý darcovia,veľmi nám to pomôže už je zaplatená záloha a verím že sa nám ešte podarí niečo vyzbierať a nakúpiť aj školské pomôcky pre deti do školy.Ďakujeme.

Poďakovanie.11. júl 2022

Veľmi pekne ďakujeme za pomoc a prosíme aj naďalej o pomoc,aby sa nám podarilo nazbierať peniažky na opravu plota,keďže sa nedá nič ušetriť pri takom zdražovaní,ďakujeme.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?