Menu

Prosba o pomoc pre mňa a moje deti

Trvanie výzvy: 13. apríla 2022 - 13. apríla 2023

Cieľ výzvy

Prosba o finančnú pomoc predovšetkým na nájomné , jedlo, šatstvo, dojčenské potreby, škôlku

Príbeh

Prosba o pomoc pre mňa a moje deti

Dobrý deň. Touto výzvou chcem poprosiť o pomoc pre mňa a moje deti,nakolko sme sa ocitli v ťažkej finančnej situacii. Zo srdca ďakujem.

Som maminou dvoch detí (dcéra 6 r. A syn 2 r. ). Starám sa o nich sama, som rozvedená. Žijeme v prenajatom byte. So synom som na rodičovskej dovolenke.  Syn má aj zdravotné problémy, ktoré si vyžadujú zvýšenú starostlivosť . Ide o nefrologicke dg. (malrotovane ektopicke obličky, jedna nefunkčná, cysticka..... .) pravidelne navštevujeme nefrologicku ambulanciu v Košiciach. Každa jedna teplota, infekcia močového ústrojenstva môže byť pre nás nebezpecna... S týmto súvisia aj ďalšie náklady ako cesta do nemocnice, na kontroly, lieky atď... Ma za sebou op. Pravdepodobne ďalšie nás čakajú (okrem iného . Aj nefrektomia) ..  

Okrem rodičovského príspevku a výživného určeného súdom od otca deti nemám iný príjem. Výživné neplatí pravidelne..... Rodičovský príspevok a prídavky sú spolu cca 325€, výživné ma platit 170€. Za prenajatý byt platím 360€. Zvýši sa nám minimum,z čoho musím platiť škôlku (60€ mesačne) jedlo, dojčenské potreby a všetky ďalšie veci potrebné k životu... ...... Preto som sa rozhodla požiadať o pomoc Vás ľudí, aby sme zvládli túto zlu fin situáciu, dokiaľ syn podrastie a ja pôjdem do prace....

 Pomôžu nám aj materiálne veci, či už plienky, oblečenie obuv pre deti a pod. Kontaktovať ma môžte mailom.... 

Pripadne ak by ste vedeli o nejakej práci, ktorá sa dá vykonávať z domu, napr nejaká  administratíva, alebo manuálna práca, prosím tiež ma kontaktujte. 

Za každý dar, a akúkoľvek pomoc vám budem vďačná! 

VOPRED ĎAKUJEM VŠETKÝM 

Aktualizácie

Vďaka Vám za každý dat! 19. dec 2022

Opäť vám chcem poďakovať za každý jeden dar, za každú pomoc, tím ktorí pomohli a aj tím, ktorí pomôžu. Bez vás by to bolo ťažké. Ďakujeme!

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?