Menu

Šanca na nový život

Trvanie výzvy: 10. januára 2022 - 30. júna 2022

Cieľ výzvy

Vyzbierať čiastku na liečbu sklerózy multiplex transplantáciou kmeňových buniek v Moskve.

Autor výzvy

Príbeh

Šanca na nový život

Obraciame sa na vás s prosbou o realizáciu transplantácie kmeňových buniek v Moskve.

Dobrý deň,

sme dvaja bratia, ktorí prosia o pomoc všetkých dobrých ľudí, nie pre seba, ale pre našu 48 ročnú mamku Andreu Cirbesovú, ktorá má sklerózu multiplex.
Sama bola vychovávaná v neúplnej rodine a veľmi túžila mať kompletnú rodinu, v ktorej bude vládnuť láska, rešpekt a radosť. Nepodarilo sa, s otcom sa rozišli pred 10 rokmi. Bolo to ťažké obdobie, ale ešte väčšia rana prišla, keď jej pred 8 rokmi diagnostikovali sklerózu multiplex.

Liečba, ktorú lekári nasadili spočiatku zaberala, ale akoby toho nebolo málo, prišla ďalšia rana v podobe vedľajšieho účinku, a to zhubný nádor.

Liečba SM sa musela prerušiť, nasledovala operácia, rádioterapia... ale aj toto zvládla a povedala "ideme ďalej...nepoddám sa len tak ľahko".

Avšak skúšok akoby nebolo málo, liečba sklerózy multiplex prestala byť účinná a naša mama prestáva chodiť,  nevládze dlho stáť na nohách, ale úsmev na tvári a radosť v srdci stále má. Nechceme o ňu prísť, veď je iba jedna, jediná, nenahraditeľná...stratili by sme teplo domova.

Teraz má nádej...nádej, že sa podarí zastaviť túto chorobu, a to transplantáciou kmeňových buniek, ktorú vykonávajú v Moskve. Už tento júl by mohla nastúpiť na túto liečbu, ktorá však stojí       45 000 Eur.

Prosíme vás, vyzbierajme sa a pomôžme našej mamine finančným príspevkom, aby mala šancu žiť.

Ďakujeme, veľmi ďakujeme...

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?