Menu

Prváčka Katka

Trvanie výzvy: 13. decembra 2021 - 13. decembra 2022

Cieľ výzvy

Rehabilitácie, výživové doplnky ,rehabilitačné pomôcky

Autor výzvy

Príbeh

Prváčka Katka

Katka ma sedem rokov,naša prvačka.
Zapísali sme ju do prvej triedy,špeciálnej školy v Levoči

Milí darcovia 

Tuto výzvu píšem v decembri a rada by som zhrnula náš rok. Na začiatku roka bolo všetko pozatvarane a tak som hľadala terapeutku,ktorá by mohla aj počas pandémie chodit s malou cvivit,nasla som,až do mája chodila pravidelne k nám pani pár krát v týždni.  Veľmi rýchlo si na seba zvykli a cvičenie im išlo. Katka ma rada akúkoľvek manipuláciu s nou a hlavne keď ju varujem. V máji sme absolvovali pobyt v Adeli ,cez leto sa nám veľmi nedarilo,Katka mala veľmi často epilepticke zachvaty ,následne mala zápal priedušiek,  antibiotika a zas sa kus posunula dozadu. V septembri sme opäť cestovali do Piešťan ,do deli. Bola tesne po chorobe,vždy unavená, tak sme k dva dni aj skôr odišli. Teraz k nám chodi terapeutka opäť domov ,dva ,tri krát v týždni. 

Katka ma detskú mozgovú obranu,epilepsiu ,zavedenú tracheostomiu,q v brušku sondu na kŕmenie. Jej stav sú vyžaduje 24 hodinovú starostlivosť, je ležiaca žiaľ. Ma 100% mieru poruchy 

Rehabilitácie sú pre ňu veľmi dôležité, veľa krát rozmýšľam ci sa posadí niekedy ,postavi,či mi niekdy povie mama ale verím, ze áno. Som s nou na opatrovatelskom. Chcem spraviť všetko, aby sa jej stav co najviac zlepšil, aby bola spokojná,aby ju nikdy nič nebolelo,aby napredovala a aby nám robila radosť ako do teraz. Pre mňa je veľmi veľká radosť keď sa na mňa usmieva,keď jej pohodlné obujem topanky. Chce to veľa veľa cvičenia,stimulovať ,všetko chce svoj čas. Keď je zdravá,cvičí tak vidíme krásny pokrok na nej. 

Milí darcovia,čitatelia..ak môžete pomôcť Katke na jej rehabilitácie budem veľmi vďačná. 

Dakujeme velmi pekne 

Aktualizácie

Pomaly je výzva na konci23. nov 2022

Milí darcovia,za pár dní nám konci vyzva a my chceme poďakovať za pomoc pre Katku. Mame ešte veľmi dlhú cestu pred sebou,podarilo sa nám 3x absolvovať rehabilitačný pobyt v tomto roku,plus k nám chodila rehabilitačná domov  a to všetko vďaka vašej podpore. Veľmi pekne ďakujeme 

Ďakujeme28. okt 2022

Dakujeme za vašu pomoc pre Katušku

Ďalšia rehabilitácia. 22. sep 2022

Priatelia,Katka v týchto dňoch ukončila ďalší rehabilitačný pobyt. Veľmi sa tešíme, že zvladla. Veríme že budeme vidieť drobné pokroky. Terapeut sa zameral hlavne na chrbatik. 

Dakujeme za pomoc 

Adeli18. aug 2022

Dobry deň 

Chcem veľmi pekne poďakovať za Vašu pomoc. Katka v lete vôbec nezahála, v júli cvičila 10dni v Brezne a momentálne si plný svoje sny v Adeli. Aj napriek horúčavam zvláda terapie veľmi dobre a veľa krát s veľkým úsmevom 

Dakujeme velmi pekne 

Rehabilitácie 19. júl 2022

Priatelia,Katka ma za sebou úspešný desať dňový rehabilitačný pobyt. Zvladla na jednotku. Dakujeme za pomoc 

Milí darcovia. 20. jún 2022

V júli budeme cvicit dva týždne v Brezne a v auguste mame termín v adeli v Piešťanoch. Dakujeme za pomoc od vás. Prajeme veľa zdravia a pekne leto. 

Liečba 21. apr 2022

Ako som písala pred mesiacom, Katka je po prekonaní korony. Stále však má kašeľ,hlieny . No cvici uz druhý týždeň a veríme že sa dostane co najskôr úplne do poriadku. 

Dakujeme 

Ach ta korona21. mar 2022

Ahojte moji milí 

Minulý týždeň sme cestovali v pondelok do Leviči do školy na týždeň. V pondelok večer sa mi už Katka nezdala,bola smutná, začali epilepticke zachvaty,prišla teplota ktorá išla vyššie a vyššie.  Spravila som jej test a moje zlatko pozitívne. V stredu sme sa vracali domov. V teplotách. Hneď som nasadila aj lieky (antibiotika) a kyslík,na podporu dýchania. Veľmi som sa bála, keďže som mala informácie ze vela deti pribudlo aj v nemocnici . Ale zvládli sme a verím ze sme uz z najhoršieho vonku. Katka je bez teploty tretí deň. A verím,že sa pomaly dostane aj z hlienov.  Ďakujeme krásne za podporu 

Dakujeme 19. jan 2022

Dakujeme velmi pekne za pomoc. 

Katuška pravidelne cvici,v tomto zimnom období v pohodlí domova. Je to pre ňu veľmi dôležité. Minulý týždeň bola v skole. 

Dakujeme 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?