Menu

Skrachovala som kvôli korone

Trvanie výzvy: 3. novembra 2021 - 11. októbra 2022

Cieľ výzvy

Týždenný pobyt v Disney Lande, kúpa počítača, základné potraviny, drogéria, oblečenie, školské potreby

Príbeh

Skrachovala som kvôli korone

Dobrý deň. Prosím, pomôžte mne a mojej duševne chorej vnučke, žijem s ňou sama. Nemáme peniaze,lebo som ako malá podnikateľka skrachovala kvôli korone.

Milí darcovia

Volám sa Tatiana a mám 58rokov.Uz 11 rokov sa starám o svoju vnučku , aj keď mi nie je prisúdená. Som s vnučkou sama a finančne nezvládam všetko ťahať sama. Podnikala som ale skrachovala som kvôli korone. 

Moja vnučka ped štyrmi rokmi prvý krát navštívila psychológa, pretože mala časté zmeny nálad a často plakala. Bola tam len dva krát, potom odtiaľ vždy utiekla.V škole ju deti často rasovo napádajú, preto nemá ziadne sebavedomie, je utiahnuta, introvert. 

Keď začala pandemia koronavirusu a začali sa učiť doma, jej psychický stav sa ešte viac zhoršil. Začali sa jej zhoršovať aj známky. Dostala sa do ťažkých depresií, dostala úzkosti, sociálnu úzkost (nemá kamarátov, a o okrem chodenia do školy je cele dni doma už dva roky). Ktomu jej diagnostikovali sociálnu úzkost,ťažké depresie,,paranoje, panic atak, nábeh na schyzofreniu, paranoje a ADD ( poruchu pozornosti). Užíva niekoľko liekov denne.

 Potrebovala by som jej kúpiť nový počítač, aby mohla na ňom robiť prezentácie do školy. Ostatné financie, ktoré by zvýšili, by sme využili na terapie, lieky, základné potreby, na oblečenie, drogeriu, na školské potreby.

Som malá podnikateľka, ktorú zničila korona kríza, doteraz sa z toho neviem spamätať. Žijeme z veľmi mála...

Prosím Vás, pomôžte mi znovu vyčariť úsmev na vnuckinych perach a urobiť ju aspoň na nejaký čas šťastnou. Bez vás bude jej život čiernobiely nie farebný. 

Ďakujeme krásne za pomoc za každý finančný dar a naplnení tejto výzvy. 

Vnučka je pre mňa moje druhé krídlo, sme na seba velmi naviazané. 

S pozdravom 

Tatiana Ch. 

Aktualizácie

Prosím o pomoc4. okt 2022

Dobrý deň

Prosím pomôžte mi naplniť moju výzvu. Som zúfalá. Skrachovala som kvôli korone, prišla som o príjem. Starám sa o chorú vnučku. Žijeme v podnájme, ktorý som už pár mesiacov kvôli finančným problémom nemohla zaplatiť. Bola za mnou správkyňa domu,povedala, že keď nezaplatm do mesiaca 2000€ , že mi píše výpoveď z nájmu.


Prosím vás ešte raz o pomoc


Ďakujem 

Prosím, pomôžte nám. Som zúfalá4. sep 2022

Milí darcovia

Prosím pomôžte mi naplniť moju výzvu. Som zúfalá. Skrachovala som kvôli korone, prišla som o príjem. Starám sa o chorú vnučku. Žijeme v podnájme, ktorý som už pár mesiacov kvôli finančným problémom nemohla zaplatiť. Bola za mnou správkyňa domu,povedala, že keď nezaplatm do mesiaca 2000€ , že mi píše výpoveď z nájmu.

Prosím vás ešte raz o pomoc

Ďakujem 

Pomôže každé euro1. aug 2022

Dobrý deň 

Prosím o pomoc. Ostala som kvôli korone bez peňazí. Mám chorú vnučku, o ktorú sa starám 11rokov. Podnikala som, ale kvôli korone už nemám nič, lebo som skrachovala. 

Pomôžte prosím. 

Ďakujem aj s vnučkou 

Veľa zdravia prajem 

Veľmi vás prosím o pomoc1. júl 2022

Dobrý deň milí darcovia

Veľmi vás prosím o pomoc naplniť moju výzvu. Mám psychicky chorú vnučku,ja ako malá podnikateľka som kvôli korone skrachovala. Každá vaša finančná pomoc nám pomôže.


Zo srdca ďakujem 

Prosím pomôžte dobrí ľudia 1. jún 2022

Milí darcovia 

Prosím pomôžte nám. 

Za každú pomoc vám srdečne ďakujem. 


Zo srdca prosím o pomoc1. máj 2022

Dobrý deň milí darcovia 

Zo srdca vás prosím o finančnú pomoc.Prosím pomôžte naplniť túto výzvu. Pomôžte mne a mojej duševne chorej vnučke. 

Ako malá podnikateľka som kvôli korone skrachovala, neviem si momentálne nájsť nové zamestnanie. Pri vnučke musím byť 24 hodín denne, keďže má samovražedné myšlienky, už 3 krát sa pokúsila spáchať samovraždu. 

Ešte jej nenastavili účinnú liečbu, bude potrebovať terapie, jej lieky sú drahšie. Chcela by som ju zobrať aj na dovolenku, nech nie je stále zavretá medzi štyrmi stenami. 

S matkou nežije, otca nikdy nevidela, ani neplatí alimenty. Jej matka posiela mesačne 200 euro a s toho nedokážeme vyžiť. 

Prosím Vás pomôžte, zo srdca vás prosím.

Ďakujem za pomoc

S pozdravom

T. Chládeková a vnučka 

Prosím vás, pomôžte nám 4. apr 2022

Milí darcovia, 

Prosím Vás zo srdca, pomôžte mne a mojej vnučke naplniť túto výzvu. 

Jej stav sa rapídne zhoršil, ja nemám peniaze jej pomôcť, keďže som kvôli korone skrachovaná malá podnikateľka. 

Prosím, prosím dobrí ľudia pomôžte. 

Vnučka má každý deň samovráždne myšlienky a pokusy o samovraždu. Berie veľa liekov, ktoré jej nezaberajú ako by mali. Potrebuje nejaké terapie. Máva panicke zachvaty každý večer, musím ju voziť aj v noci v aute dve hodiny po okolí. 

Finančne to nezvládam, preto potrebujem vašu pomoc. 

Ďakujem krásne za každý váš dar a za pomoc. 

S pozdravom

T. Chládeková a vnučka 

Prosím, pomôžte nám. Som zúfalá1. mar 2022

Milí darcovia.

Prosím, pomôžte nám naplniť výzvu,som zúfalá.

Vnučka je na Tom psychicky zle, vyskúšali na nej už mnoho psychiatrických liekov. Depresie neustupuju, má Panické ataky.

Minulý týždeň bola v nemocnici, pokúsila sa o samovraždu. 

Sme bez peňazí a ju nič neteší.Neviem , čo robiť. Otca nemá,nikdy ho nevidela,a jej matka posiela len 200 euro mesačne,je nezamestnaná.

Vyzbierané peniaze použijeme na počítač, ktorý potrebuje,na terapie, základné potreby a na menšiu dovolenku v rámci terapie.

Za každú pomoc vám nesmierne ďakujeme. Prajeme vám mier a lásku v tomto čase.

S pozdravom 

T. Chladekova a vnučka





Zo srdca prosím, pomôžte dobrí ľudia 1. feb 2022

Milí darcovia 

Pomôžte prosím mojej duševne chorej vnučke vyčariť opäť usmev na perach. Už dlho som ju nevidela tešiť sa z niečoho. Pomôžte prosim aj mne, postarať sa o ňu finančne. Som sice malá podnikateľka, ale tie lockdowny, celá táto korona ma zničili. 

Bez vás to nedokážem. Bez vašej pomoci. Starám sa o vnučku sama, finančne to nezvládám. Stále niečo potrebuje, do školy, lieky. Berie 5 druhov liekov denne. Jej matka sice prispieva 200 euro mesačne alevto nestačí na pokrytie nakladov na vnučku. 

Prosím Vás, pomôžte nám naplniť našu výzvu. 

Zo srdca vám ďakujeme vopred za každé euro. 

S pozdravom

T. Chládeková a vnučka 

Prosím o pomoc pre moju duševne chorú vnučku 2. jan 2022

Milí darcovia

Zo srdca vás prosím o pomoc pre moju duševne chorú vnučku. Za príspevok na nový počítač, jedlo, životné potreby, splnenie sna a terapie. 

Za každú vašu pomoc vám srdečne ďakujem za mňa aj za vnučku.

S pozdravom 

Tatiana Ch.


Prosím, pomôžte splniť sen mojej duševne chorej vnučke 3. dec 2021

Milí darcovia 

Prosím, pomôžte splniť sen mojej duševne chorej vnučke. 

Ja sama si nemôžem dovoliť zaplatiť cestu do Disney Landu. Chcela by som po dlhom čase vidieť vnučku smiať sa a tešiť. Za ostatné peniažky jej chcem kúpiť počítač, oblečenie, lieky a pod. 

To čo mi dáva na jej starostlivosť jej matka je málo. Je nezamestnaná kvôli korone a mňa korona zrujnovala  ako malu podnikateľku. 


Za vaše dary vám zo srdca ďakujeme 

Tatiana Chládeková a vnučka 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?