Menu

Pomoc pre Kristiána

Trvanie výzvy: 8. novembra 2021 - 8. novembra 2022

Cieľ výzvy

Z prostriedkov získaných s Vašou pomocou bude schopný zaplatiť drahé lieky, zdravotný materiál, pomôcky a iné veci ktoré sú potrebné a prospešné pre jeho zdravotný stav. Keď že má otvorené rany po celom tele, tak by sa mu zišiel PROLUX G 36WA a hlavne teraz keď je táto covid situácia. Tonery do tlačiarne, nakoľko musí tlačiť dokumenty k lekárom. Kolesá sa vozík ktoré má už opotrebované a musia ich stále dofukovať. Pomohol by mu aj bežecký pás na posilnenie nôh a svalstva na nohách.

Príbeh

Pomoc pre Kristiána

Ahojte <3
Volám sa Lucia. Tento príbeh nebude o mne ale o mojom kamarátovi Kristiánovi (34r) ktorého poznám už 12 rokov . Budem rada keď si prečítate jeho príbeh a tejto rodine touto formou pomôžeme.
Ďakujem Vám <3

Od narodenie trpí zriedkavou kožnou chorobou, ktorá sa volá motýlie krídla. Má ťažkú dystrofickú formu tohoto ochorenia, ktoré je veľmi bolestivé. Prjavuje sa otvorenými ranami a po celom tele má pľuzgiere a chrasty. Jeho prsty na rukách a nohách sú zrastené a zdeformované. S chorobou súvisí mnoho ďalších zdravotých problémov. Jeho strava je obmedzená pretože môže jest iba mixované a mleté jedlo, pretože má problémy aj s prehítaním. Pravidelne musí chodiť na odber krvi, nakoľko svojimi ranami stráca krv (a tým aj hemoglobín). pravidelne musí absolvovať intravenóznu terapiu ktorú musí doplácať. Jeho zrak je tiež poškodený. Dr. mu predpisuje špecialne antibiotikové očné kvapky na ktoré sa veľa dopláca. 

Od narodenia je len doma kde sa o neho stará jeho mama a otec. Čas trávi pri počítači, chatuje s priateľmi, aby ostal v kontakte s vonkajším svetom. Hrá hry, pozerá filmy, rád číta články o elektronikách, vesmíre, prírode a iných fascinujúcich veciach. Veľa času trávi aj so svojím psíkom Lindou, ktorá mu robí radosť. 

Výdaje na vitamíny, obväzový material, mastičky, špecialne kvapky do očí, spreje, lieky a kopec dalších potrebných veci sú veľmi vysoké. Enterálna výživa ktorá je dosť drahá keď si ju musí dokupovať pretože má nárok iba na 2ks denne. 

Kristián aj na priek svojmu trpkému osudu sa snaží aj so svojou rodinou mysliet pozitívne a tešiť sa z maličkostí a chvíľ prežitých spolu. 


Aktualizácie

Nový matrac18. okt 2022

Ahojte. Kristián si urobil radosť a kúpil si matrac s pamäťovej peny. Snáď sa mu bude pohodlne spať a lenošiť


Kristián vás pozdravuje12. sep 2022

Ahojte priatelia naši. Kristián nedávno absolvoval menšiu "ozdavujucu kúru" infuziami po ktorých sa cíti o niečo lepšie. Držte mu všetci palce nech mu to tak dlho vydrží. Všetci dobre vieme že sa nám blíži jeseň teda obdobie chripok a bacilov preto Kristián uz v predstihu musí nasadiť všetky zbrane a veľkú davku vitamínov atď.aby sa mu nahle nepohoršilo. Vďaka všetkým ktorý mu pomáhate a podporujete ho. 

Všetkých Vás pozdravuje a zo ?? ďakuje.

Návšteva nemocnice4. aug 2022

Ahojte priatelia moji. Ďakujem za Vašu podporu. Zdravotný stav Kristiána sa moc nepolepšil, tak musel ísť na podanie infúzie.

Kristián má menšie zdravotné ťažkosti6. jún 2022

Ahojte. Ďakujem všetkým ktorý podporujú našu výzvu pre Kristiána. 
Všetci ktorý si prečítali jeho príbeh vieme, že má veľké zdravotné problémy. 
Momentálne mu zdravotne nebolo najlepšie a musel chodiť na injekcie na podporu imunity a teraz berie ATB. Pomaličky sa zotavuje. Držte mu všetci palce aby sa aspoň s tejto zdravotnej ťažkosti čo najrýchlejšie dostal. 
Aj vďaka Vám čo ho finančné podporujete má viac prostriedkov na drahšie lepšie vitaminy.

Ďakujeme za podporu28. apr 2022

Kristián s mamou majú nového pomocníka na prípravu jedla ??

Ďakujeme, že nám pomáhate 19. mar 2022

Kristián si pravidelne kupuje pomôcky, doplnky a vitamíny.
Ďakujeme Vám za podporu

Ďakujeme za pomoc14. jan 2022

V mene Kristiána vám ďakujem za Vašu podporu.

Kristián už má pevné kolesá na vozík. Ďakujeme, že pomáhate.13. dec 2021

Zo srdca vám veľmi pekne ďakujem, že pomáhate môjmu kamarátovi Kristiánovi. 
Za vaše dary si už kúpil pevné kolesá na vozík 


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?