Menu

Pomoc pre Paťku

Trvanie výzvy: 7. októbra 2021 - 29. decembra 2021

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je vyzbierať čo najviac finančných prostriedkov. Darované peniaze budú použité na kvalitnejšiu stravu podľa chuti,neustále náklady na vyšetrenia,na cestovné náklady a vitamíny.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre Paťku

Paťka má 11 rokov a statočne bojuje s rakovinou.

Prosím pomôžte Paťke a jej rodine. Pred toma rokmi jej diagnostikovali nepríjemnú chorobu, a to rakovinu obličky. Kvôli veľkému nádoru musela podstúpiť jej prvú operáciu. Metastázy sa žiaľ objavili aj na pľúcach čo nasledovalo ďalšej operácii. Nasledovalo 20 chemoterapii. Po týchto náročných chemoterapiách musela podstupiť aj transplantáciu kostnej derene. Všetky tieto obrovské zásahy do jej malého telíčka úžasne znášala. Táto choroba si vyžiadala aj jej blond dlhé vlásky. Po náročnom boji sa jej choroba bohužiaľ vrátila. Paťke našli nádory na pľúcach a znova musela čeliť chemoterapiám a náročnej operácii pľúc, ktorú bravúrne zvládla a pomaly sa z nej zotavuje. 

Pred troma rokmi mala po liečbe oslabenú imunitu a žaiľ sa musela odlúčiť od svojich kamáratov. Doma sa o ňu starala mamka, ktorá kvôli tomu stratila prácu. Momentálne Paťku čakajú aj napriek operácii pľúc ďalšie chemoterapie a nemocnica sa stala jej druhým domovom. Táto choroba priniesla do rodiny veľa smútku a finančných strát. Preto Vás prosia o finančnú pomoc. Tieto peniažky jej pomôžu na skvalitnenie liečby, prepravné náklady pretože Paťka musí každý deň absolvovať krvné odbery, dezinfekciu kvôli zavedenému katetru a na vitamíny.

Paťka ma jedno želanie, byť ako ostatné deti. Byť zdravá a vzdelávať sa. So svojou chorobou bojuje dlho no vždy statočne a nevzdáva sa. Za každé euro budeme veľmi vďační.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?