Menu

Pomoc pre Samka za delfínmi

Trvanie výzvy: 11. októbra 2021 - 1. septembra 2022

Cieľ výzvy

Delfinoterapia

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre Samka za delfínmi

Prosime dobrych ludi o pomoc

Milý darcovia som 7 ročný chlapček Samko. Keď som mal 3 roky diagnostikovali mi Detský autizmus a poruchu reči. Keďže neviem vyjadriť slovami veľmi dorozumievam sa z rodičmi krikom plačom... (hryziem sa bijem po hlave..) sem tam aj maminku udrem.. Nemyslím to zle ale inak to teraz neviem.. Moji rodiča by veľmi chceli, aby som sa začlenil do bežného života a vedel im čo v danú chvilu chcem. Moji rodiča nemali nikdy skúsenosti s autizmom preto robia všetko aby sa mi môj stav zlepšil a aby mi nechýbalo nič. Preto vás milý darcovia chceme veľmi pekne poprosiť o finančnú pomoc ktorá by ma dostala k mojim kamarátom delfinom. Vieme ze doba je zla a ťažká ale vieme aj to, že dobrých ľudí je Veľa. Vopred ďakujeme za každé jedno euro.                                        

Aktualizácie

Dokončenie výzvy 17. aug 2022

Dobrý deň prajeme aj zo Samkom. Veľmi pekne ďakujeme za každé jedno euro všetkým ľuďom ktorý prispeli Samkovi. Bohužiaľ Samkov stav sa trocha zhoršil muselime zmeniť lieky, zrejme sa nám nepodarí vyzbierať dannu sumu presto chceme ešte raz všetkým poďakovať. Samka čakajú od januára terapie na ktoré nám žiaľ ešte chýbajú peniažky preto dobrých ľudí prosíme o pomoc. Veľmi si vážime každú pomoc. 

Veľké ďakujem všetkým čo pomohli a prispeli veľmi si to vážime 29. dec 2021

Ešte raz ďakujem všetkým ktorý prispeli. Samko začal chodiť do súkrome školy pre autistov a robí veľké pokroky, začal opakovať slová dokonca je aj kľudnejší. Chce to ešte veľa času trpezlivosťi a spravíme všetko preto aby sme mu čo najviac pomohli. Preto chceme vyskúšať ísť na delfinoterapii ak sa nepodarí vyzbierať danu sumu určite vyskúšame iné terapie rehabilitačné pobyty doplnky a všetko čo pomôže. Preto chcem všetkým poďakovať od srdca veľmi si to vážime 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?