Menu

Pomoc pre toho, kto celý život pomáhal

Trvanie výzvy: 3. mája 2021 - 31. decembra 2021

Cieľ výzvy

Cielom je vyzbieranie finančných prostriedkov určených na liečbu cukrovky.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre toho, kto celý život pomáhal

Úvodným slovom sa chceme k vám prihovoriť, ako priatelia človeka, ktorý počas svojho života rozdával radosť a venoval čas sprijemnovaniu života mnohým z nás krásnou hudbou.

Obraciame sa na Vás v ťažkej dobe v mene hudobného skladatela Pavla Šindlera. 

Má ťažkú formu cukrovky a je invalidný dôchodca ZŤP. Jeho zdravie už nieje také, aké bývalo. Jeho nohy už neslúžia a jeho zdravotný stav si vyžaduje náročné zákroky. Nedávno prišiel o takmer úplne o zrak preto si jeho zdravie vyžaduje opateru. 

Celý život zasvätil hudbe, ktorá prinášala radosť mnohým iným a pomáhala rásť mnohým talentom. Po celý život je človekom, ktorí vždy pomáha aj na úkor seba. Kým mu zdravie dovolilo spolupracoval napríklad s projektom na kolesách proti rakovine kedy veľakrát organizoval koncerty a zbieral finančné prostriedky pre tých ktorý to najviac potrebovali. 

Bohužiaľ v dobrej viere v živote uveril nesprávnym ľuďom. Dnes vďaka svojej dôverčivosti je nájomcom vo svojom vlastnom byte o ktorý bohužiaľ prišiel. Z jeho invalidného dôchodku z ktorého uhrádza nájomne mu financie na liečbu a na dôstojný život neostávajú. 

Preto sme sa rozhodli v tejto ťažkej dobe pomôcť a zorganizovať zbierku pre dobrú vec.   

Akýkoľvek dobrovoľný príspevok bude použitý na liečbu jeho ťažkej formy cukrovky.

Ďakujeme - priatelia 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?