Menu

NÁDEJ pre hendikepované zvieratá

NÁDEJ pre hendikepované zvieratá

Náš príbeh

Naším poslaním je záchrana a pomoc zvieratám s hendikepom, či už fyzickým alebo psychickým.


Občianské združenie NÁDEJ pre hendikepované zvieratá sme po viacmesačných debatách založili na sklonku roku 2014. Vzniklo preto, lebo na Slovensku je čoraz viac zvieratiek, ktoré sú ľahšie, či ťažšie fyzicky, alebo psychicky hendikepované a stratili domov. NÁDEJ tvoríme my, partia ľudí, ktorí sa medzi zvieratkami v núdzi pohybujeme dlhé roky a záchrana sa stala našou neoddeliteľnou súčasťou života, popri práci, naších rodinách a vlastných zvieratkách. Všetky aktivity robíme pre psíkov a mačičky bez akéhokoľvek nároku na honorár.


Takýmto zvieratkám (hlavne psíkom a mačičkám) chceme pomôcť nielen vhodnou veterinárnou starostlivosťou, ale aj terapiami, ktoré by im umožnili, aby prežili dôstojný a plnohodnotný život v nových rodinách. Je veľkým darom prežiť pocit zo záchrany nevinnej bytosti. Veríme, že sa ku nám pripojí čoraz viac ľudí, ktorí nezištne podajú ruku zvieratku v núdzi.

Neprevádzkujeme útulok. Zvieratká na novú rodinu čakajú výhradne v dočasných opaterách v bytoch, alebo domoch s prístupom do vnútra. Takýto spôsob nám umožňuje psíka dokonale spoznať a zároveň vybrať najvhodnejší nový domov. Všetkým obetavým ľuďom, ktorí nám pomáhajú ako dočasní opatrovníci patrí obrovská vďaka...


Stručný popis organizácie

Naším poslaním je záchrana a pomoc zvieratám s hendikepom, či už fyzickým alebo psychickým.

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma