Menu

Nadačný fond Arolla pri Nadácii Aevis

Nadačný fond Arolla pri Nadácii Aevis

Náš príbeh

Nadačný fond Arolla nadväzuje na doterajšiu spoluprácu Nadácie Aevis so spoločnosťou Arolla Film a rozširuje možnosti získavania a následného prerozdeľovania finančných prostriedkov na ochranu divočiny. Tento fond je otvorený a podporiť ho môže ktokoľvek akoukoľvek sumou jednorazovo, alebo zriadením trvalého príkazu. Správcom a garantom fondu je Nadácia Aevis.

Spoločnosť Arolla Film vznikla, aby šírila nadšenie z divokej prírody a propagovala myšlienky jej ochrany. Myšlienka je základom každej zmeny, aby sa však stala skutkom, potrebuje aktívneho človeka. Doterajšie skúsenosti a úspechy pri ochrane divočiny na Slovensku nás uisťujú v tom, že takíto ľudia, iniciatívy či organizácie našťastie existujú. Často však stoja proti ekonomicky silným protivníkom a štátu chrániacemu záujmy mocných namiesto záujmov prírody. My v Arolla Filme sa im preto snažíme pomáhať a vyzývame aj našich priaznivcov, aby nás v tom podporili.

Stručný popis organizácie

Nadačný fond Arolla vznikol v rámci spolupráce medzi Nadáciou Aevis a spoločnosťou Arolla Film. Jeho zámerom je finančne podporovať záujmové skupiny občanov, mimovládne neziskové organizácie, občianske iniciatívy, samosprávy alebo jednotlivcov, ktorí sa aktívne angažujú v ochrane divokej prírody.

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma