Menu

Pomoc pre Natálku

Trvanie výzvy: 3. januára 2022 - 3. januára 2023

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je vyzbierať finančné prostriedky na náročnú operáciu chrbtice a jej liečbu v Nemecku.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre Natálku

Pred dvoma rokmi sa spojilo veľmi veľa dobrých ľudí vďaka, ktorým sa mohla uskutočniť moja prvá život zachraňujúca operácia chrbtice v Nemecku.

Milí naši pomocníci,
opäť POTREBUJEME VAŠU POMOC!!!
Pred dvoma rokmi sa spojilo veľmi veľa dobrých ľudí vďaka, ktorým sa mohla uskutočniť moja prvá život zachraňujúca operácia chrbtice v Nemecku.
Vďaka prvej operácii sa podarilo zastabilizovať môj zdravotný stav, vyrovnať moju chrbticu a umožniť jej ďalší rast. Na kontroly a rozťahovanie magnetických tyčí chodíme do Nemecka každé štyri mesiace. Dva roky ubehli veľmi rýchlo a podľa plánov by sa tento rok mala uskutočniť moja finálna operácia chrbtice (odstránia mi magnetické tyče, nahradia ich trvalými titánovými implantátmi a zároveň vykonajú finálnu korekciu, ktorú pri prvej nebolo možné urobiť). Je to náročná operácia nielen fyzicky, psychicky ale aj finančne (cena operácia stojí cca 60.000 Eur), nakoľko ma budú operovať v privátnej špecializovanej klinike spinálnej chirurgie v Neustadte in Holstein.
Nakoľko peniažky zbierame už druhý rok, chýba nám ešte cca 50% z celkových predpokladaných nákladov.  
Preto Vás všetkých, ktorý môžete prosíme o pomoc!


Aktualizácie

Zmenil sa nám pôvodný termín operácie z 23.8.2022 na 9.5.2022!24. mar 2022

Zúfalé situácie vyžadujú zúfalé činy...

Zmenil sa nám pôvodný termín operácie z 23.8.2022 na 9.5.2022

Sedím tu pred počítačom a píšem túto prosbu o pomoc. Vedeli sme, že našu dcérku čaká tento rok operácia chrbtice v Nemecku a preto sme sa snažili všetko dopredu naplánovať. Tí kt. sledujete náš príbeh viete, že už druhý rok zbierame peniaze na operáciu. Snažili sme si teda vybrať aj termín, ktorý by nám čo najviac vyhovoval. 

Človek mieni a Pán Boh mení! Zmenil sa nám pôvodný termín operácie...

  •   Všetky celkové náklady na operáciu sú 58.000 EUR
  •   24.500 € táto suma je ešte potrebná, ktorú však bez Vašej pomoci nevyzbierame.

PENIAZE ZA OPERÁCIU MUSÍME UHRADIŤ NAJNESKÔR DO 27. APRÍLA 

Času na vyzbieranie peňazí je strašne málo...  Áno zostáva už len 32 dní, aby sme sa pokúsili o ZÁZRAK vďaka Vašej pomoci. ....Nemienime sa vzdať, len kvoli peniazom - pretože takéto veci sa nesmú diať. 

Chceme Vás všetkých pekne poprosiť o POMOC, PODPORU, MAXIMÁLNE ZDIEĽANIE TOHTO PRÍSPEVKU, aby sa o našej prosbe pomoci dozvedelo čo najviac ľudí, ktorí nám môžu pomôcť.

Vašu pomoc potrebujeme viac ako kedykoľvek predtým !!!
Zo Vám ďakujeme za pomoc, podporu a zdieľanie tejto výzvy.

MÁME TERMÍN NA OPERÁCIU!5. mar 2022

Pozdravujeme Vás priatelia, veľmi náročné dni sú za nami...
Na klinike spinálnej chirurgie máme všetky konzultácie s chirurgickým teamom, röntgeny ako aj anesteziologickú konzultáciu a predoperačné testy úspešne zvládnuté. 
Oficiálne potvrdená finálna operácia chrbtice je na utorok 23. augusta. 
Pôvodne sme chceli skorší termín, ale vplyvom udalostí posledných dní musíme operáciu trošku odložiť... V jednom momente nám prejde hlavou tisíc myšlienok... Už vieme, čo nás čaká, o to je to celé ťažšie... Opäť kráčame po tejto ťažkej životnej ceste, ktorá je nám určená... Nebude to vôbec ľahké, lebo vieme koľko prekážok stojí ešte pred nami. Veríme však, že to dáme aj druhý krát.
Chceme Vás všetkých pekne poprosiť o POMOC, PODPORU!!!

Každé euro pomôže. Ďakujeme tým, ktorí nás podporili aj tým, ktorí tak ešte urobia. Ďakujem aj za zdieľanie výzvy aby sa o nej dozvedeli tí, ktorí nás môžu podporiť.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?