Menu

Pomôžme pani Márii a jej synovi, ktorí sú ťažko zdravotne postihnutí, zabezpečiť si lieky a drevo

Trvanie výzvy: 20. februára 2024 - 31. decembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Kúpa dreva na zimu a nevyhnutných liekov pre mňa a môjho syna.

Príbeh

Pomôžme pani Márii a jej synovi, ktorí sú ťažko zdravotne postihnutí, zabezpečiť si lieky a drevo

Mária je matka dvoch dospelých detí. Aj ona, ale aj jej syn, sú však zdravotne ťažko postihnutí a trpia viacerými diagnózami. Žijú len z invalidných dôchodkov, z ktorých je náročné zabezpečiť si životne dôležité veci ako sú lieky a drevo cez zimu. Pomôžme Márii a jej synovi s ich potrebami.

Mária z Novej Bane je matka samoživiteľka. Dcéra je zdravá, no syn sa narodil s detskou mozgovou obrnou, rovnako ako ona. Žijú len z invalidných dôchodkov a už dnes myslia na zimu. Potrebujú pomôcť s nákupom dreva, aby ju prežili v teple. Ak sa zvýši, bude na lieky a možno aj na kúpele, ktoré by obom pomohli.

Dobrý deň môj príbeh už poznáte. Obraciam sa na Vás opäť s prosbou o pomoc volám sa Mária Schneiderová pochádzam z Novej Bane. Som matka dvoch detí jedno z nich má DMO chodí, ale po špičkách. Som samoživiteľka, a so synom sa snažíme chodiť do kúpeľov, aby sa náš stav zlepšoval, keďže aj ja mám DMO a môj zdravotný stav sa zhoršuje, lebo choroby pribúdajú. So synom poberáme iba invalidné dôchodky a ako každú zimu, musíme zohnať drevo. Chcem Vás poprosiť o pomoc pri kúpe dreva, aby nám bolo v zime teplo pre mňa je to veľmi psychicky a fyzicky všetko náročné, no snažím sa ako sa dá. 

Ďakujeme vopred všetkým za prečítanie nášho príbehu a prípadnú pomoc.

Mária s rodinou

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?