Menu

Prosba o pomoc pre matku so štyrmi deťmi

Trvanie výzvy: 24. októbra 2023 - 30. septembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Cieľ výzvy je zateplenie domu, oprava kúpeľne, kúpa detskej postele, drevo na kúrenie, výdavky na domácnosť.

Autor výzvy

Príbeh

Prosba o pomoc pre matku so štyrmi deťmi

Pomôžme matke so štyrmi deťmi s výdavkami na domácnosť, školu. Potrebovala by pomoc aj s oblečením pre deti, zakúpením postelí, či drevom na kúrenie a s dokončením kúpeľne a zateplením domu. Všetky tieto potrebné náklady sú finančne náročné.

Volám sa Petra, som matkou štyroch detí. Jedno dieťa mám školopovinné a dve deti sú v škôlke. Z príjmu, ktorý mám, sa snažím v mesiaci pokryť náklady spojené s bývaním ako je elektrina a voda. Ďalšou časťou príjmu pokrývam náklady na stravu a výdavky na školu. Každý mesiac mám problém všetky tieto položky pokryť. Veľa krát mi ostávajú nepokryté výdavky z jedného mesiaca do druhého. Takto mi vznikajú problémy s nepokrytými výdavkami a tie mi potom len narastajú. Bývame v dome, ktorý potrebuje nutné dokončenie. Kedže sa blíži zimné obdobie a ja dom vykurujem drevom na kúrenie, tak by dom veľmi potreboval zateplenie.Takto by som dom vedela oveľa lepšie vykúriť. Z príjmu, ktorý mám, si neviem odkladať a ušetriť peniaze, aby som si mohla dokončiť aj kúpeľňu. Táto potrebuje vyspravenie stien, obkladu, umývadla a podlahy. V izbe mám pre deti len jednu poschodovú posteľ. Na tejto mi spávajú deti po dvoch. Preto by som im potrebovala zakúpiť ešte jednu detskú, poschodovú posteľ. Ako som spomínala, dom vykurujem drevom. Na zimu je pre nás veľmi podstatné mať krbové kachle a drevo na kúrenie. Preto som sa s prosbou o pomoc obrátila na vás, dobrých ľudí. Chcem vás pekne poprosiť o finančnú pomoc, z ktoréj by som si vedela zabezpečiť zateplenie domu, opravu kúpeľne, poriešiť deťom detskú posteľ, či zabezpečiť výdavky na domácnosť. Všetkým darcom budem veľmi vdačná za každú pomoc. S úctou a pokorou vám dakujem a želám každému z vás všetko dobré v rodinnom či pracovnom živote. Petra

Aktualizácie

Poďakovanie9. máj 2024

S touto cestou by som vám chcela všetkým poďakovať, že vám nie je ľahostajný náš príbeh. Za každý dar sme a budeme vďační. Ďakujeme, s pozdravom, mama Petra s deťmi.

Poďakovanie9. apr 2024

Veľmi pekne ďakujeme všetkým ktorí nám pomáhajú, sme Vám nesmierne vďační. Dúfam, že i naďalej nám budete pomáhať, s pozdravom mama Petra s deťmi

Poďakovanie8. feb 2024

Hneď na začiatku sa chcem poďakovať všetkým darcom, ktorí nám doteraz prispeli a pomohli. Chcela by som aj touto cestou poprosiť o vašu podporu a pomoc. Viem, že je veľa ľudí, ktorí potrebujú pomoc, ale verím aj v to, že vám nebude ľahostajný náš príbeh-situácia. Prajem všetkým, ktorí si aj prečítajú našu prosbu všetko dobré, s pozdravom mama Petra s deťmi.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?