Menu

Pomoc pre Markusika

Trvanie výzvy: 15. septembra 2022 - 6. apríla 2023

Cieľ výzvy

Radi by sme absolvovali čo najviac cvičení a hipoterapií lebo to Markusikovi veľmi pomáha a potom napreduje.

Príbeh

Pomoc pre Markusika

Milí priatelia, prosím Vás pomôžte sa dostať Markusikovi na rehabilitácie, aby mohol napredovať.

Srdečne Vás všetkých pozdravujem.

Volám sa Simona a veľmi pekne prosím o pomoc pre môjho milovaného synčeka Markusika, ktorý má 6 rôčkov. Jeho diagnózy sú ťažké a len s Vašou a s Božou pomocou môj drobček bude môcť napredovať:

1. Schizencefália - ťažká vývojová porucha mozgu,

2. Vrodená svalová hypotónia,

3. Hydrocefalus,

4. Detská mozgová obrna,

5. Inkontinencia moču a stolice.

Som na jeho výchovu sama, Markusikov otec nás opustil ešte počas tehotenstva, keď nastali zdravotné problémy. No našťastie máme okolo seba milujúcich ľudí /rodičia a súrodenci/, ktorí su tu stále pre nás a sú nám veľkou oporou. Markusik stále nesedí, nechodí, ani nerozpráva a papa len mixovanú stravu. Chodievame na hipoterapiu ku koníkovi, na rôzne rehabilitačné cvičenia a samozrejme cvičíme aj doma. Možno sa zdá, že stojíme na mieste, no opak je pravdou...Markusik všetko krásne vníma, vydáva hlásky, keď ho obložíme s vankušmi tak sedí a náramne si to užíva, oveľa pevnejšie drží hlavičku, keď ho postavíme na nôžky, tak chvíľu postojí /a pekne rovno ako vojak/, na chrbatíku sa posúva kade tade, celý deň sa usmieva ani slniečko a tým nám ho všetkým robí krajší. Keďže od narodenia miluje hudbu, tak ju pravidelne počúva...a to máte vidieť ako si vie vybrať svoj žáner, ak sa mu niečo nepáči, v tej sekunde je krik - je proste úžasný, taký malý nádherný človiečik, ktorý je celý môj svet.

A preto Vás veľmi pekne prosím: POMÔŽTE NÁM, aby Markusik mohol aj naďalej pokračovať v cvičeniach, lebo to má naozaj veľký význam a ja cítim v srdci, že sa raz môj milačik postaví na nožičky a povie mi ,,Mamka, ľúbim ťa". Cvičenia sú pre nás finančne náročné a bez Vašej pomoci si ich nebudeme môcť dovoliť.

Vopred Vám všetkým z celých sŕdc ĎAKUJEME. Nech Vám to dobrotivý Pán mnohonásobne oplatí.

S pozdravom a láskou Sima a Markusik.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?