Menu

Rehabilitácie pre Martinka

Trvanie výzvy: 4. apríla 2022 - 1. marca 2023

Cieľ výzvy

Potřebné rehabilitácie (Adeli centrum, Possibilitas, Centrum Natália a R1 B. Bystrica.) a benzín

Autor výzvy

Príbeh

Rehabilitácie pre Martinka

Pomoc Martinkovi absolvovat rehabilitácie

Dobrý deň. Som matka 20 ročného syna Martinka, ktorý je zdravotne ťažko postihnutý, synček mi robí velkú radosť aj napriek tomu že nechodí a nerozpráva. Dokáže vyjadriť velkú lásku a dokáže ukázat svoje potreby. Pravidelne s ním chodím na terapie do Adeli Medical center, Posibilitas, do R1 B. Bystrica a Hendicentrim Piešťany. Po každej terapii a cvičení dochádza u Martinka k silnému progresu ktorý ho ženie vpred a Martinko je čím ďalej tým viac samostatnější. Po každej rehabilitácii sledujem já a moje okolie ako sa Martinko dokáže čím ďalej tým viac etablovať do spoločnosti a ludia viac vnímajú to čo chce Martinko vyjadriť... Čo by Martinko chcel povedať alebo čo cítí. Martinko absolvoval celý rad vyšetrení a hlavne operácii ktoré by som nepriala nikomu, avšak Maťko to dal!!! A posunulo ho to do štádia ktoré mu dovoluje cvičiť a rehabilitovať.... Bohužial rehabilitácie ktoré som v úvode uviedla sú neuveritelne drahé, avšak Maťkovi neskutečne pomáhajú. Pre mňa sú finančne nedostupné a nebyť dobrých ludí, nikdy by sa na žiadnu nedostal.

Som matka ktorá sa sama stará o syna a celkovo je pre mňa život ťažky. Chcela by som Vás poprosiť o akúkoľvek finančnú pomoc ktorá  by mi pomohla sa přiblížiť k cielovej sume, potrebnej na rehabilitácie.

Nechcem nič pre seba ani si nechcem zvyšovať životný štandart, chcem len pomôcť synovi na ktorom mi najviac záleží. Rehabilitácie robia Martinka samostatnějším a já mám pred spaním menší strach o jeho budúcnosť, prípade že sa mne niečo stane. 

Prajem Vám všetko krásné čo přináša život. Z pozdravom a velkým ďakujem. maminka Iveta. 

Aktualizácie

Veselé Vianoce 18. dec 2022

Milý darcovia, prajeme vám veselé Vianoce,pekné a pohodové prežitie vianočných sviatkou a vsetko dobré v novom roku. Zo srdca vám praje Iveta a Martinko

Rehabilitácia v B.Bystrici 18. nov 2022

Ďakujeme vám moc pekne darcovia,každá vaša pomoc pre Martinka je pre neho dôležitá a pomáhate mu aby mohol ísť cvičiť.Teraz bol na tyždnovom pobyte v R1 B.Bystrica.

Rehabilitácia v B.Bystrici 24. okt 2022

Prosíme vás stále o pomoc darcovia,pre Martinka,o týždeň ho čaká rehabilitacia v B.Bystrici a stále nám chyba na doplatenie pobytu,Zo srdca vás veľmi pekne prosíme a ďakujeme.

Rehabilitácia v Adeli.13. sep 2022

Martinko zvládol 2 týždne rehabilitácii v Adeli- v Piešťanoch ,ďakujeme každému zo srdca za pomoc.

Bližiaca sa rehabilitacia6. aug 2022

Dobrý deň darcovia.Koncom augusta s Matkou vďaka vašej pomoci,može absolvovať ďalšiu rehabilitáciu v Adeli,za vašu ďalšiu pomoc,vám zo srdca ďakujeme.

Rehabilitácie 20. jún 2022

Aj vdaka vám, mohol syn absolvovať rehabilitácie v B. Bystrici???????

Dakujeme 20. máj 2022

Ďakujeme vsetkym ktorý nám pomáhajú dostat sa na dalšiu rehabilitaciu. 

Centrum Natalia17. apr 2022

Takto Martinko úspešne odrehabilitoval aj vďaka Vašek pomoci... Velké Ďakujeme


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?