Menu

Interaktívna tabuľa pre Detské centrum Sielnica

Trvanie výzvy: 30. januára 2022 - 30. januára 2023

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je vyzbierať 3000 EUR na kúpu interaktívnej tabule, ktorá bude obrovským prínosom pre rozvoj kognitívnej, motorickej, ako aj osobnostnej úrovne detí so špeciálno – výchovno – vzdelávacími potrebami (deti ZŤP).

Príbeh

Interaktívna tabuľa pre Detské centrum Sielnica

V našom zariadení sa venujeme deťom so špeciálno – výchovno – vzdelávacími potrebami. Naším cieľom je individuálnou vzdelávacou formou prispieť ku skvalitneniu integrácie do bežného života. Deti trpia viacnásobnými poruchami, preto im vzdelávacia pomôcka – interaktívna tabuľa pomôže pri ich vzdelávaní a ďalšom rozvoji.

Život nám so sebou prináša neľahké situácie. Vždy ich musíme vyriešiť, tak  to bolo aj v tomto prípade. Sme rodičia maloletého dievčatka, ktoré má diagnostikovaný stredný stupeň mentálneho postihnutia. Nakoľko naša dcérka už absolvovala predškolské zariadenie, aj s odkladom, bolo potrebné zvážiť jej ďalšie vzdelávanie. To nás viedlo k založeniu centra, kde sa môžu takéto deti vzdelávať.

V roku 2018 sme túto myšlienku zhmotnili a založili sme neziskovú organizáciu, ktorá takéto zariadenie zriadila. Naše centrum kladie dôraz na individuálne potreby dieťaťa a jeho osobnostný rozvoj. Vzdelávanie detí u nás prebieha podľa štátneho vzdelávacieho programu pre predprimárne vzdelávanie v materských školách pod dohľadom špeciálneho pedagóga s vypracovaným individuálnym vzdelávacím plánom.

Našim hlavným cieľom je starostlivo a všestranne sa venovať deťom, ktoré potrebujú individuálny prístup pre sebarozvoj osobnosti.

Preto sa na vás obraciame s prosbou o pomoc. Zo skúseností vieme, že používaním interaktívnej tabule skvalitníme vyučovací proces. Stále hľadáme riešenia, ako zlepšiť vzdelávanie detí v našom centre. ĎAKUJEME

Zakladatelia Detského centra Sielnica

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?