Menu

Vianoce v našom dome

Trvanie výzvy: 9. decembra 2021 - 9. decembra 2022

Cieľ výzvy

Zabezpečiť životné potreby, synovi financie,a potreby na Stužkovú,oblek,topánky...-Potreby deťom,domácnosť, bežný nákup,lieky,ktoré potrebujú deti ,oblečenie,obuv,potreby deťom kvôli štúdiu:PC,Kopírku,nabytok ..,platby za nájom,energie spojené s bývaním.

Príbeh

Vianoce v našom dome

Milí darcovia. Vyčarujte prosím mojim deťom Vianočný Úsmev na Tvári. Nech sú Šťastné ako iné deti,nech majú svoj stály Domov,nech nežijú v strese, že sa musia sťahovať po podnajmoch,. Najväčším darčekom by bolo Záchrana Nášho Domova. Prosím, pomôžte mi s tým. Každé €, každá pomoc, podpora nám pomôže. Srdečná Vďaka každému darcovia. Chudoba je zlá.

SITUÁCIA JE VEĽMI NAPÄTÁ. TZP DCÉRA V RIEŠENÍ PRÍSPEVKOV, KDE SI POSUDKOVÝ LEKÁR VYZAŽUDUJE GENETICKÉ VYŠETRENIE, KTORÉ JE FIN. DRAHÉ. ODBERY UROBENE, ŽIADOSŤ ODOSLANÁ POISŤOVNÍ, KTORA ÚDAJNE ZAMIETA.NO NA 3X SCHVÁLENÉ, DOPLATOK NEVIEM. ČAKAŤ NA VÝSLEDKY 3MES.-9-12MES DCÉRA MA INDIVIDUÁLNU VÝUČBU(Z DOMU). JE NEUSTÁLE SO MNOU, ZAMESTNAŤ SA NEMÔŽEM NA SITUÁCIU, V AKEJ SME A AJ NA DIAGNÓZY MOJICH ĎALŠÍCH DETI. Skončila nám (MNE A DEŤOM) nájomná ZMLUVA, potrebujem novú , no vzhľadom na nedoplatky na  nájme,energie to nepôjde.Bez nájomnej zmluvy nejde vybaviť potrebné po Úradoch. Ak nevyrovnam:Rozhodnutie sudu: :vypratanie a odovzdanie bytu. URGENTNE VYPLATIŤ DLH, NEDOPLATOK, PODAŤ ŽIADOSŤ O PRIDELENIE BYTU A TAK ZÍSKAŤ NÁJOMNÚ ZMLUVU. POŽIADAŤ O HMOTNÚ NÚDZU V KTOREJ MAME VIAC MOŽNODTI:ZÍSKAŤ ŠTUDENTOM ŠTIPENDIUM, JEDNORAZOVÚ POMOC A, OBEDY V ŠKOLE...                                   Vzhľadom na zvýšenie energií, nájmu, potravín, drogérie, liekov, sa naša situácia zhoršila. Pre matku samoživiteľku je to náročné a oveľa náročnejšie keď nemáte rodičov, rodinu aby vám pomohli. Poniektorí nechápu co je to nemať na bežný nákup,niet Vám kto pomôcť. Možno to raz pochopia ake je to keď deti chodia do ZŠ a nemajú čo potrebujú deti sa im smejú, no oveľa náročnejšie je keď študujú a nemajú na poplatky, ktoré sú potrebné, ktoré škola vyžaduje. Deti sa im smejú, robia rozdiely, delia sa na bohatych a chudobných. Ja ako matka samoživiteľka s príjmom 302 € to nedokážem utiahnuť a prosím Vás o pomoc udržať nás pokope, dat nádej na lepší, krajší zivot. Verím, že ja a moje deti  to s Vašou pomocou  zvládneme. Prosím, pomozte nám zachrániť nás DOMOV.,RODINU UDRŽAŤ POKOPE. .                                                        ..DETI MAJÚ IBA MŇA A JA ICH. NAJSTARŠÍ Syn je študent, v v tomto  školskom roku maturuje, kde potrebuje financie. Stredný syn je študent 2.r. profesia kuchára a ma výdavky na školu,. Obidvaja synovia musia hradiť suroviny na prípravu jedál na odbornej praxi.
Mojej  TZP dcére s Autizmom ,ktorá je  onkologická a kardiolog .pacientka sa viditeľnfe pohoršilo. Vážne diag. NEUROFIBROMATOZA typ 1., 3 komôr. Hydrocefalus-drenaž, Atrofia mozgu, Mentálny deficit, Inkotenencia moču 3 stupeň.Zhoršený zrak-okuliare.Nedajú sa liečiť iba sledovať u viacerých odborníkov:neurológ,Neurochirurgia,kardiológ,psychiater,psychológ,pneumolog,onkolog.
Taktiež EEG,MRI,Sono.Je integrovaná,krát.vyuč.,individual.plán,asistent,doprovod do školy a späť. LEKÁRKA DOPORUČILA  INDIVIDUÁLNU  VÝUČBU-z domu. chodí na preskúšanie. Na výučbu doma nemám financie platiť učiteľa. . MÔJ ROZHOVOR S PSYCHOLÓG.BOL, ŽE DOBRE BY BOLO ASPOŇ 2 HOD DENNE,ABY BOLA AJ V KOLEKTÍVE A AJ VZHĽADOM NA MÔJ ZDRAV..Stav. Starší synovia majú diagnózy  taktiež pod kontrolou lekárov. Najmladší syn v liečbe pečene,podžaludočná žľaza, psoriáza ,zlý metabolizmus, diéty, alergie, opuchy, končí aj v nemocnici. Tri deti sú na sprejoch na dýchanie,inhalácie ak sú potrebné. Traja synovia kontrola cukru, odbery, kontroly. Sme všetci alergici: lieky, spreje do nosa, kv.do očí. Vzhľadom na diag deti a môj zdrav stav sa nemôžem zamestnať. Momentálne čakám na rozhodnutie na príspevky detí opatrovateľský, kompenzácie. Dúfam, že sa naša situácia zlepší a už nebudem nútená prosiť o pomoc. Moje deti sú pre mňa všetko.

Za pochopenie, podporu Vám z celého srdca Ďakujem .

Aktualizácie

Zlá situácia matky s deťmi. Pomôžte nám prosím. 1. nov 2022

Milí darcovia. Viem, že naša výzva je zdĺhavá no aj naša situácia taktiež. Úrady, posudkar to naťahujú. K toľkým DIAGNOZAM a to vážnym, nevyliečiteľnym nám nechcú priznať príspevky na TZP dcéru, ktorú musím opatrovať, riadiť, žiť s jej diagnózami a čakať čoho sa skôr dočkám. Vraj zákony? NEUROFIBROMATOZA, TUMORY PO MOZGU NA HOCIKTOROM MIESTE, MÔŽU SPÔSOBIŤ SLEPOTU, HLUCHOTA, OCHRNUTIE ALEBO KONIEC. ZRAK SA ZHORŠIL-GLIOM. , 3komorovy HYDROCEFALUS, - ZAVEDENÁ DRENÁŽ-VENTIL V HLAVE, Z KTORÉHO VEDIE HADIČKA POPOD KOŽU DO BRUCHA, VONKAJŠIA ATROFIA MOZGU, MENTÁLNY DEFICITLAVOSTRANNA HEMIPAREZA, 3STUP.INKOTENENCIA MOČU. NAJNOVŠIA DG:MENTÁLNA ANOREXIA A OČNÝ GLIOM-PREDPIS OKULIARE. ČRTY AUTIZMU. INDIVIDUÁLNA VÝUČBA, ASISTENTKA, POČET HOD PODĽA ZDRAV STAVU, LEBO NEMÁME NA UČITEĽ K VÝUČBE DOMA. PROSÍM POMÔŽTE NÁM V TEJTO ULEJ SITUÁCIA. ZACHRÁNIŤ DOMOV. SRDEČNE DAKUJEM ZA KAŽDÉ €, PODPORU. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?